Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
12.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Espumisan Easy granulátum 14 tasak

2 339 Ft
35020697
+

      

          A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a                betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

 

 

Víz nélkül bevehető granulátum. Az Espumisan Easy modern technológiával gyártott granulátum, mely gyorsan feloldódik a szájban, így a hatóanyag hamar eléri a hatás helyét, a gyomor-bélrendszert.

Hogyan kell alkalmazni az Espumisan Easy készítményt?
Felnőtteknek és 14 évnél idősebb serdülőknek a javasolt adag 1 tasak tartalma étkezések előtt vagy után. Szükség esetén lefekvés előtt is bevehető 1 tasak tartalma. Az adag alkalmanként 2 tasakra is emelhető, ha szükséges.
A napi adag nem haladhatja meg a 8 tasakot, ami 1000 mg szimetikonnak felel meg.

6-14 év közötti gyermekeknek a javasolt adag 1 tasak tartalma étkezések előtt vagy után. Szükség esetén lefekvés előtt is bevehető 1 tasak tartalma.
A napi adag nem haladhatja meg a 3 tasakot, ami 375 mg szimetikonnak felel meg.

Hogyan kell alkalmazni az Espumisan Easy készítményt?
A granulátum kellemes citromízű, bevételéhez nincs szükség vízre. Szórja a granulátumot közvetlenül a nyelvére, és nyelje le. A bevételt követően ihat egy kis vizet, ha szeretne.

Az Espumisan Easy készítményt a panaszok enyhüléséig, de legfeljebb 30 napig szedje.

Adagolási forma és összetétel:
14 tasakos kiszerelésben, tasakonként 0,8 g granulátum. Az alkalmazás szájon át történő alkalmazás.
125 mg szimetikont tartalmaz tasakonként.
Egyéb összetevők: szorbit, talkum, almasav, citromaroma, tejszínaroma. Szorbitot tartalmaz.

Tudnivalók az Espumisan Easy alkalmazása előtt:
Ne alkalmazza az Espumisan Easy készítményt, ha allergiás (túlérzékeny) a szimetikonra vagy az Espumisan Easy bármely más összetevőjére.

Terhesség és szoptatás:
A szimetikon általában fenntartás nélkül alkalmazható terhesség és szoptatás ideje alatt, mivel a hatóanyag nem szívódik fel, hanem változatlan formában ürül a belekből. Ettől függetlenül javasoljuk, hogy a készítmény alkalmazása előtt beszéljen kezelőorvosával.

Alkalmazás gyermekeknél:
Az Espumisan Easy nem javasolt 6 éves kor alatti gyermekek kezelésére.

Alkalmazás cukorbetegeknél:
Az Espumisan Easy cukormentes, ezért cukorbetegek is használhatják. A készítmény tasakonként 0,05 kenyéregységet tartalmaz (1 kenyéregység12 g emészthető szénhidrátnak felel meg.)

Az Espumisan Easy fokozott elővigyázatossággal alkalmazható.
Ez az orvostechnikai eszköz szorbitot tartalmaz. Az Espumisan Easy alkalmazása előtt kérdezze meg kezelőorvosát, ha korábban már figyelmeztette Önt, hogy bizonyos cukrokra érzékeny. Elhúzódó és ismeretlen hasi panaszok esetén minden esetben forduljon orvoshoz.

Lehetséges mellékhatások:
A szimetikon tisztán fizikai kölcsönhatás révén hat, és nem szívódik fel a gyomor-bélrendszerből. Ezért szimetikon okozta mellékhatások kialakulására nem kell számítani.
Ha azonban Ön mégis észlel valamilyen mellékhatást, értesítse kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

Hogyan kell tárolni az Espumisan Easy készítményt?
Ne alkalmazza az Espumisan Easy készítményt a dobozon és a tasakon feltüntetett lejárati idő után.
Gyermekektől elzárva tartandó.

További információk:
Ha súlyos bélgázosság nem enyhül körülbelül egy hét kezelés után, forduljon orvosához. Akkor is forduljon orvoshoz, ha a bélgázosság és a puffadás éhgyomorra jelentkezik. Szintén tanácsos felkeresni orvosát, ha megváltozik székletének állaga, ha a puffadás erős fájdalommal jár, vagy a gázok felszaporodásán kívül más tünetei is vannak.

Forgalmazó:
BERLIN-CHEMIE AG (MENARINI GROUP),
Glienicker Weg 125,
D-12489 Berlin,
Németország

A készítményhez kapcsolódó további kérdéseivel forduljon a forgalomba hozatali engedély jogosultjának helyi képviseletéhez:
Berlin-Chemie/A. Menarini Kft.
2040 Budaörs
Neumann János u.1.
Tel: (+36-23) 501-301

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is