Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
9 999 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítási
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu
9 999 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Egri Must 0,75 l

860 Ft
25127249
+

 Az összes jótékony vegyületet tartalmazza, mint a bor, csak éppen alkohol nincsen benne. Rengeteg káliumot és szelént, vasat, rezet, mangánt és K-vitamint tartalmaz.

 Számos antioxidáns vegyület található benne, amely véd az érelmeszesedés, a szívinfarktus és a stroke ellen.

 A betegségek utáni lábadozási ídőszakban gyorsíthatja a gyógyulási folyamatot, a benne lévő anyagok nagyban hozzájárulhatnak a legyengült, vérszegény szervezet megerősítéséhez.

 Ápolja és biztosítja a bőr egészségét, mert a mustban megtalálható vitaminok hatására az könnyebben és tovább őrzi meg rugalmasságát, fiatalságát, vagyis az öregedési folyamatok lassítására is kiváló ital. Ezzel párhuzamosan táplálja és puhítja is a bőrt, gyorsítja a sebek gyógyulását, ami a  különösen magas cink és szelén tartalmának köszönhető.

 Felhasználhatjuk levesek, mártások, illetve saláták készítéséhez is.

A termék hideg eljárással, préseléssel készült kálium szorbáttal tartósított, mely a természetben a madárberkenye gyümölcsében fordul elő.( egészségre ártalmatlan anyag)