Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
12.999 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

ECOVER általános tisztítószer 750ml

1 098 Ft
25126545
+
Csillogóvá, tökéletesen tisztává varázsolja a nehezen tisztítható részeit is a lakásnak, a környezetkímélő felületaktív anyag hatékonyan távolítja el a zsírt és egyéb szennyeződéseket. Friss citromos illatú. Ökocímkével rendelkező környezetbarát termék.

Az Ecover európiai ökogyárában készült minőségi termék, növényi és ásványi eredetű összetevőkből gyártották. Biológiailag teljesen lebomlik, vizeinket minimálisan terheli, a csomagolás 100%-ban újrahasznosítható és kevés energia befektetéssel újra feldolgozható (flakon, címke és a kupak is – az első kettő polietilénből, a kupak polipropilénből készül). Szeptikus tartályok tisztítására is alkalmas.

Az alábbi felületekre használható: kemény kő padló, mint a kezelt mészkő (csiszolt vagy viaszolt), gránit, kerámia, mázas cserép, kezelt fa és parafa (pl. olajozott, viaszolt vagy lakkozott), linóleum, vinyl és laminált padló, fém

Összetevők: >30% víz, 5-15% nem-ionos felületaktív anyagok, <5% alkohol, nátrium-citrát, zsírsavak, gliceril kaprilát, tejsav, szintetikus illatanyag

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is