16.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

EcoClean BIO Hideg zsíroldó utántöltő alma illattal 1000 ml

940 Ft
25125931
Nincs készleten

Kiválóan alkalmas zsíros anyaggal erősen szennyezett konyhai szűrőberendezések, fritőzök, füstölők, főzőkamrák, hűtőgépek tisztítására. Eltávolítja a kormot, a zsírt illetve az enyhébb felületi rozsdafoltokat. Különösen nagy hatásfokkal alkalmazható nagygépek, hajók, repülőgépek, vasúti kocsik, nehéz járművek, ipari berendezések, ipari csarnokok és padlózatuk, motorok, épületek, autó felnik, valamint ponyvák esetében.Használható ezen felül csempék, mosdók, kádak, konyhai bútorok, lakkozott felületek, műanyag felületek, ajtók, műkövek, kerámiák, porcelánok, mindennemű padlózatok, fa, kő, csempe, műpadló, rozsdamentes fémek, nemes fémek, eloxált és krómozott felületek, tisztítására is.

Használat előtt minden esetben alaposan felrázandó! A tisztítandó felülettől függetlenül javasoljuk, hogy a szer felviteléhez a kényelmi szempontokat és a hatékonyságot figyelembe véve, használjanak a háztartásokban elterjedt permetező szórófejet, mert nem csak egy víz és anyagtakarékos technológia, hanem mert képes megakadályozni, hogy a már szennyezetté vált keverék ismét a tisztítandó felületre kerüljön. Erősen javallott a szert felvitel után néhány percig, erőseb szennyeződések esetén pedig körülbelül negyed óráig hatni, hagyni, majd a tökéletes hatás érdekében kefével rásegíteni, ha szükséges, majd nedves ronggyal letörölni. Nagyon fontos, hogy ha új felületen használja, a készítményt mindenképpen próbálja ki egy kevésbé látható területen.

Legfontosabb tulajdonságai:

- környezetbarát: nem tartalmaz savakat, foszfátokat, formaldehideket, biológiailag lebomlik

- költségkímélő: mert ugyan annyiba kerül, mint nem bio társai, de nem szennyezi, a környezetet ezért nem hordoz rejtett költségeket (környezeti károk helyreállítása).

- egészségkímélő: a termék az egészséget veszélyeztető komponenseket nem tartalmaz, gomba illetve vírus és baktériumölő hatású.

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is