16.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

EcoClean BIO Ablaktisztító utántöltő natúr, illatmentes 1000 ml

695 Ft
25125918
Nincs készleten

Hogyan használjam?
Használat előtt minden esetben alaposan felrázandó! Permetezze a tisztítandó felületre a tisztítószert, majd ezután egy jó nedvszívó képességű ronggyal, vagy papírtörlővel törölje szárazra és csíkmentesre a felületet. Erősebb szennyeződések esetén javasolt felvitel után a terméket kis ideig hatni hagyni, és egy szivaccsal nagyon finoman körkörösen átdörzsölni a szárazra törlést megelőzően. Adagolja a terméket a tisztítandó felület méretének, szennyeződés fajtájának és mértékének megfelelően! Ez nem csak egy víz és anyagtakarékos megoldás, hanem képes megakadályozni, hogy a már szennyezetté vált keverék ismét a tisztítandó területre kerüljön. A megtisztított felület portaszító hatással bír (a hatóanyag mikrofilmréteget képez) ami a későbbi könnyebb tisztítást segíti elő. Nagyon fontos, hogy ha új felületen használja, a készítményt mindenképpen próbálja ki egy kevésbé látható helyen.

Milyen felületeken használhatom?
Ablaktisztítónk elsősorban üvegfelületek, tükrök és ablakok tisztítására szolgál. Viszont kiváló zsíroldó képessége miatt alkalmas még csempék, konyhai bútorok, lakkozott felületek, műanyag felületek, ajtók, műkövek, kerámiák, porcelánok, rozsdamentes fémek, nemes fémek, eloxált és krómozott felületek illetve gépkocsik külső tisztítására.

Mit érdemes tudni a termékről?
Türkiz színű, (Natúr-allergén-mentes változata, semleges szagú) illetve kiviteltől függően illatosított folyadék. Felhasználás előtt mindig jól felrázandó, vízzel jól elegyedik. A termék anionos felületaktív anyagok, színezék és nem veszélyes anyagok vizes oldata. A készítményben az alkotó polimerek nagy zsírlebontó tulajdonságokkal rendelkeznek. A környezetbe kerülve 96 %-ban lebomlanak. Szavatosságát a gyártástól számított 2 évig megőrzi, amennyiben betartják a tárolás meghatározott feltételeit, fagyérzékeny (minimum +2 fok)

Környezetbarát: nem tartalmaz foszfátokat, aldehideket, emulgeálva eltávolítja a szennyeződéseket, majd a környezetbe kerülve széndioxidra, hidrogénre és oxigénre bomlanak le, ez a folyamat maximum 20 napon belül és minimum 96 %-ban zajlik le, így a legkisebb mértékben sem károsítják környezetünk és önmagunk egészségét.

Költségkímélő: mert ugyanannyiba kerül, mint nem bio társai, de nem szennyezi, a környezetet ezért nem hordoz rejtett költségeket (környezeti károk helyreállítása).

Egészségkímélő: a termék az egészséget veszélyeztető komponenseket nem tartalmaz, termékünk 96%-ban természetazonos anyagokból áll.

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is