Új jelszó kérése


DR.TEA ZÖLDMEZŐ VARÁZSFŰ KEVERÉK 60 g

DR.TEA ZÖLDMEZŐ VARÁZSFŰ KEVERÉK 60 g
877 Ft
Ez a teakeverék a füvek varázserejét rejti magában: búzafű, zöldárpa, lucerna, zöldzabfű keverékéből áll egy csipetnyi borsmentával fűszerezve. Ajánljuk mindazoknak, akik krónikus kimerültségben szenvednek, fáradtak, levertek.
 • Ez a teakeverék a füvek varázserejét rejti magában: búzafű, zöldárpa, lucerna, zöldzabfű keverékéből áll egy csipetnyi borsmentával fűszerezve. Ajánljuk mindazoknak, akik krónikus kimerültségben szenvednek, fáradtak, levertek, és magukhoz szeretnék venni a természet frissítő erejét.

  A füveket testhőmérsékleten szárítottuk, majd kíméletesen dolgoztuk fel, hogy minél több értékes anyagot őrizhessünk meg bennük az Önök számára. A teában található füvek egyik legfőbb hatóanyaga a klorofill, mely méregtelenít, regenerál, véd a környezeti ártalmak és a rákkeltő anyagok ellen. Élénkítő, pezsdítő hatással bír anélkül, hogy teint vagy koffeint tartalmazna. A tea magában hordozza a friss mező illatát, a füvek lágy zamatát.

  Nettó tömeg: 60 g (20x3 g filter)

  Összetevői:

  Búzafű
  Zöldárpa
  Lucerna
  Borsmentalevél
  Zabfű

  Hordozók: pektin, fruktóz-glükózszörp

  Felhasználási útmutató: a csészébe helyezett 1 db filter tasakot 3 dl forrásban lévő vízzel leöntjük. A forrázatot 10 percig állni hagyjuk, majd langyosan fogyasztjuk.
 • Vonalkód 
  5998219300347
  Vonalkód
  5998219300347
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25005482