Új jelszó kérése


DR.STOMI PEZSGŐTABLETTA 10 db

DR.STOMI PEZSGŐTABLETTA 10 db
746 Ft

A Dr. Stomi pezsgőtabletta erősen főszeres, zsíros ételek fogyasztása után ajánlott, illetve fokozott stressz esetén a megnövekedett gyomorsavtermelés következtében kialakult problémák enyhítésére.

 • 10db kalciumot, magnéziumot és vitaminokat tartalmazó, semleges ízű, cukormentes étrend-kiegészítő pezsgőtabletta.

  A fokozott gyomorsavtermelés következtében kialakult kellemetlen tüneteket többféle módon csökkenthetjük.
  - Bizonyos élelmiszerek fogyasztása szerkezetüknél, összetételüknél fogva segíti a gyomorsav lekötését (pl.: a kenyérfélék, a tésztafélék, a gabonafélék).
  - Az apaétrendek fűszerszegénynek, de energiadúsnak kell lennie bő vitamintartalommal.
  - Rendelkezésre állnak azonban olyan készítmények, melyek speciális összetételüknél fogva kötik meg a felesleges gyomorsavat. Az egyszerű és gyors megoldást kínáló készítmények többsége a gyomorsavval kölcsönhatásba lépve semlegesítheti azt, vagy annak jelentős részét.

  Különösen ajánlott a Dr. Stomi rágó- és pezsgőtabletta erősen fűszeres, zsíros ételek fogyasztása után, illetve fokozott stressz esetén a megnövekedett gyomorsavtermelés következtében kialakult problémák enyhítésére. A Dr. Stomi rágó- és pezsgőtabletta ezen kívül kalcium- és magnéziumbevitelt is biztosít a szervezet számára.
  A Dr. Stomi rágó- és pezsgőtabletta nem tartalmaz cukrot, glutént, mesterséges színezéket és tartósítószert, ezért cukorbetegek, lisztérzékenyek is fogyaszthatják. Fogyasztása elsősorban felnőtteknek ajánlott.

  Figyelmeztetés: A Dr. Stomi termékeke fogyasztása nem javasolt savhiányban szenvedőknek!

  Hogyan és mennyit fogyasszunk a Dr. Stomiból?
  Pezsgőtabletta: napi két pezsgőtabletta fogyasztása javasolt. Egy tablettát 2dl vízben feloldva
  Semleges ízű ital nyerhető. Az italt fogyasztás előtt fel kell keverni, ezzel elkerülhető a hasznos alkotórészek leülepedése.
  Rágótabletta: szükség esetén napi max. 3 rágótabletta elrágás javasolt (víz nélkül is alkalmazható). Kérjük, hogy a napi ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

  Az étrendkiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyzott, vegyes étrendet és a kiegyensúlyzott életmódot. A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó! A rágó- és pezsgőtabletták jól elzárt tubusban, száraz helyen, 25˚C alatti hőmérsékleten, erős fénytől védve tartandók.
  Minőségét megőrzi: a tubus alján, illetve a doboz oldalán látható időpontig.

  A termékkel kapcsolatos kérdéseivel forduljon bizalommal gyógyszerészéhez!
 • Vonalkód 
  59917489
  Vonalkód
  59917489
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25000035