Új jelszó kérése


DR.HERZ HAJ MULTIVITAMIN KAPSZULA 60db

DR.HERZ HAJ MULTIVITAMIN KAPSZULA 60db
2 929 Ft
A szép, egészséges és erős hajszálaknak az elegendő és rendszeres vitamin és tápanyag-ellátottság nélkülözhetetlen. Tápanyaghiány esetén a haj és a köröm nem tud megfelelően növekedni. A hajfit kapszula fedezi mindazokat az anyagokat, amire a roncsolt hajnak szüksége van.
 • A szép, egészséges és erős hajszálaknak az elegendő és rendszeres vitamin és tápanyag-ellátottság nélkülözhetetlen. Ez a mai étkezési szokások mellett nem mindig garantált. Tápanyaghiány esetén a haj és a köröm nem tud megfelelően növekedni.
  A hajfit kapszula fedezi mindazokat az anyagokat, amire a roncsolt hajnak szüksége van: az aranyköles kivonat az értékes kovasav és nyomelemeivel növekedésserkentő, az erős hajszerkezet felépítését és megtartását szolgálja. C-vitamin, Pantothensav, D-biotin, és cink az egészséges hajnövekedésben közreműködnek, így haja dússá, erőssé és csillogóvá válik. Ezzel együtt a körmök is megerősödnek, nem töredeznek és gyorsabban nőnek, mivel a szerus felépítés miatt mind a hajnak mind pedig a körmöknek ugyanarra a növekedést serkentő anyagra van szükségük.

  Mivel a haj és a köröm nagyon lassan nő, ezért a hajfit kapszula szedése hosszabb ideig, több hónapig ajánlott.
  Hatóanyagok:
  B6-vitamin (piridoxin): 1,2 mg
  C-vitamin (aszkorbinsav): 50 mg
  Cink: 1,25 mg
  H-vitamin (Biotin): 75 µg
  Köles kivonat: 200 mg
  Pantoténsav: 4,5 mg
  Felhasználási javaslatok
  Hajerősítés, Hajhullás
 • Vonalkód 
  5999883622100
  Vonalkód
  5999883622100
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25013154