Új jelszó kérése


DONAT MG TERMÉSZETES GYÓGYVÍZ 1000 ml

DONAT MG TERMÉSZETES GYÓGYVÍZ 1000 ml
471 Ft
DONAT Mg TERMÉSZETES magnézium-nátrium-hidrogénkarbonátos, szulfátot tartalmazó gyógyvíz. Ásványi anyagokban rendkívül gazdag, természetes magnéziumforrás.
 • DONAT Mg TERMÉSZETES magnézium-nátrium-hidrogénkarbonátos, szulfátot tartalmazó gyógyvíz. Ásványi anyagokban rendkívül gazdag, természetes magnéziumforrás.

  Alkalmazási területe:
  Enyhíti a gyomorbántalmakat, eredményesen alkalmazható gyomorégés, émelygés, hányinger, puffadás, teltségérzet, enyhe gyomortáji nyomás esetén. Étkezés el?tt fogyasztva csökkenti a savtúltengést.
  Serkenti az epe kiürülését, kedvezően befolyásolja az anyagcserezavarokat (cukorbetegség). Csökkenti a kálcium oxalát és húgysavkő képződést.
  Kedvezően hat a szívritmuszavarokra és a vérkeringésre, valamint pótolja a fokozott magnéziumigény iránti szükségletet (aktív sporttevékenység, intenzív növekedés, terhesség, szoptatás). A szívrohamra hajlamos emberek számára a magnéziumhiány is rizikófaktort jelent.
  Segít a fogyókúrában, stimulálja a vérnyomást, fogyasztásával megállítható a csontritkulás folyamata.

  Adagolás:
  A Donat Mg-ből naponta legfeljebb 0,5 l-t (reggel éhgyomorra 0,2- 0,3 l -t, délben és este pedig 0,1-0,1 l-t) lehet fogyasztani.
  Egy rövid gyógyvízkúra 3 hétig, egy hosszú kúra 5-6 hétig tart. Tizennégy napos szünet után a kúrát meg lehet ismételni. A gyógyvíz gyors fogyasztása serkenti a bélműködést. A gyógyvíz lassú fogyasztása fokozza a felszívódást.

  Nem használható:
  Vesebetegség esetén ill. vizenyős állapotban.

  Túlzott fogyasztása, érzékeny egyéneknél hasmenéshez vezethet, mely megsz?nik, ha betartjuk az el?írt mennyiségben történ? fogyasztást.
 • Vonalkód 
  3838600050326
  Vonalkód
  3838600050326
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25001032