Új jelszó kérése


DIABESS TEAKEVERÉK GYÖRGYTEA 100 g

DIABESS TEAKEVERÉK GYÖRGYTEA 100 g
4 790 Ft
A György tea négy gyógynövényből álló diéata kiegészítő keverék, amelynek jótékony hatása a cukorbetegségre már hosszú ideje ismert.
 • A Györgytea négy gyógynövényből álló diéatakiegészítő keverék, amelynek jótékony hatása a cukorbetegségre már hosszú ideje ismert.

  A recept egy régi gyógyító család hagyatékából került elő néhány éve, és azóta számos eredmény bizonyítja, hogy hatása ma is ugyanolyan kedvező, mint azelőtt.

  A régi füvesdinasztia ma is élő láncszeme Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember, aki a nagymama tudását, receptjét felhasználva fejlesztette tovább a keveréket.

  Szerencsés ötvözete ez a tea a hagyománynak és a modern tudománynak, hiszen a 77 éves Gyuri bácsi a bükki erdőkben gyűjti a gyógynövényeket már több évtizede, ugyanakkor komoly szakkönyveket bújva ma is képzi magát.

  A tea rendszeres és folyamatos fogyasztása diétás, tablettával és inzulinnal kezelt cukorbetegek számára egyaránt ajánlott.

  Cukorszinttől függően napi egy-három, illetve enyhébb esetekben heti egy-két csésze tea fogyasztása ajánlott a szakorvos által előírt terápia változatlan betartásával.

  Hatásmechanizmusa a benne található anyagok azon tulajdonságán alapul, amely lassítja a szénhidrátfelszívódást, és így a szénhidrátból vércukor kialakulását.

  Ezért fontos, hogy a teát közvetlenül a főétkezés után fogyassza el a cukorbeteg, mielőtt a táplálékkal a szervezetbe kerülő és nagyon gyorsan felszívódó szénhidrátból kialakul a vércukor.
 • Vonalkód 
  5999886148027
  Vonalkód
  5999886148027
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25008601