Tejszínhab ízesítésére és rögzítésére.
Nagyobb mennyiségben fogyasztása hashajtó hatású. A cukor helyett maltitot és szukralózt tartalmazó ételek fogyasztása a fogyasztást követően kisebb mértékű vércukorszint emelkedést okoz, mint a cukrot tartalmazó ételek fogyasztása. Figyeljen a kiegyensúlyozott és változatos táplálkozásra!
ÖSSZETEVŐK:
növényi zsírpor (glükóz, teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír (kókusz), emulgeálószer: E471, E472a, tejfehérje), édesítőszer. Maltit, szukralóz, élelmi rost, mogyorópép 10 %, zselatin, sűrítőanyag: modosított burgonyakeményítő, zsírszegény kakaópor, színezék: karamell, aroma
TÁPANYAG:
Átlagos tápérték 100 g termékben: energia: 1547 kJ/ 373 kcal, zsír: 24,1 g, amelyből telített zsírsavak: 14,9 g, szénhidrát: 45,7 g, amelyből cukrok: 9,6 g, poliolok: 24,0 g, fehérje: 8,9 g, só: 0,0 g
HASZNÁLATA:
Hozzávalók (1 db 24 cm átmérőjű tortaformához): 250 g Dia-Wellness tortakrém express, 750 g cukormentes tejszín, 250 g víz. A összetevőket egy keverőtálban kemény habbá verjük. Javaslat: a felvert habot kenjük két Dia-Wellness piskótalap közé
ALLERGÉN ANYAG:
tej, mogyoró
Nincsenek bejegyzések
© 2023 Internetpatika Kft.