Tejszínhab ízesítésére és rögzítésére egyszerű, gyors recept édesítőt már tartalmaz.
A cukor helyett maltitot, eritritet és szukralózt tartalmazó ételek fogyasztása a fogyasztást követően kisebb mértékű vércukorszint emelkedést okoz, mint a cukrot tartalmazó ételek fogyasztása.
Figyeljen a kiegyensúlyozott és változatos táplálkozásra! Nagyobb mennyiség fogyasztása hashajtó hatású lehet!
Összetevők: növényi zsírpor (glükóz, teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír (kókusz), emulgeálószer: E 471, E 472a, tejfehérje, stabilizálószer: E 340ii), édesítőszer: maltit, eritrit, szukralóz, szteviol-glikozidok, tömegnövelőszer: polidextróz, eperpor (8%), maltodextrin, zselatin, sűrítőanyag: módosított burgonyakeményítő, tejcukor (laktóz), étkezési sav: citromsav, aroma, színezékek: E 124, E 102, E 104 (A gyerekek figyelmére és tevékenységére káros hatást gyakorolhat)
TÁPANYAG:
Átlagos tápérték 100 g termékben: energia: 1547 KJ/368 Kcal zsír: 13,5 g amelyből telített zsírsavak: 12,6 g szénhidrát: 57,9 g amelyből cukrok: 5,5 g amelyből poliolok: 26,6 g rost: 15,7 g fehérje: 6,6 g só: 0,04 g
HASZNÁLATA:
Hozzávalók (1 db 24 cm átmérőjű tortaformához): 250 g Dia-Wellness tortakrém express, 750 g cukormentes tejszín, 250 g víz. A összetevőket egy keverőtálban kemény habbá verjük. Javaslat: a felvert habot kenjük két Dia-Wellness piskótalap közé
ALLERGÉN ANYAG:
tej
Nincsenek bejegyzések
© 2023 Internetpatika Kft.