tésztalazító, lisztjavító, térfogatnövelő enzim keverék búza alapú enzimekkel
KISZERELÉS:
250 g
ÖSSZETEVŐK:
dextróz, maltodextrin, lisztkezelőszer: aszkorbinsav, enzimek
TÁPANYAG:
Energia: 1448 kJ/348 kcal
zsír: 1,0 g ebből telített: 0,0 g
szénhidrát: 68,4 g ebből cukrok: 0,0 g
rost:4,3 g
fehérje: 13,4 g
só:0,01 g
HASZNÁLATA:
lisztre számítva 0,5 %. Adagolás kenyérhez: 500 g liszt, 2,5 dl víz, 12,5 g só, 20 g élesztő, 2,5 g enzim-mix, Az élesztőt langyos vízben vagy tejben megfuttatjuk. Az anyagokat összekeverjük, jól kidagasztjuk.cipót formálunk belőle. Langyos helyen kb. 40-50 percig kelesztjük, majd aranybarnára sütjük 220 °C-on. A megadott recept kenyérsütőgépben is alkalmazható.
ALLERGÉN:
glutén
Nincsenek bejegyzések
© 2024 Internetpatika Kft.