16.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

DEVA 2. Összetett virágesszencia: NYUGODT ÉJSZAKÁK

4 348 Ft
25114404
Nincs készleten
2. Összetett virágesszencia:
NYUGODT ÉJSZAKÁK – MEGNYUGTATÁS
Nyugalom, ellazulás, nyugodt alvás.
Azoknak, akik nehezen tudnak elaludni, nyugtalanul alszanak, rémálmoktól szenvednek, éjjel felriadnak. Javasolt a hiperaktívaknak, az olyan gyermekeknek, akikre jellemzőek a hirtelen kedélyváltozások, az extrém érzelmi kitörések, valamint azoknak is, akiket állandóan visszatérő gondolatok vagy szüntelen gondok gyötörnek.

Alkalmazási útmutató
A 14 összetett virágesszencia 10 ml-es kiszerelésben, spray formában kerül forgalomba.
A javasolt adag: három spray-befújás a szájba a nyelv alá, naponta 3-5 alkalommal. A virágesszenciákat minden esetben az étkezéseken kívül, cigaretta- és kávéfogyasztástól távoli időpontban (várjon legalább 20 percet) ajánlatos bevenni. Az összetett DEVA virágesszenciákat rendszeresen* kell alkalmazni, folyamatosan legalább 10 napig vagy a mélyebb és tartósabb hatás érdekében egy hónapon át.
Nem javasolt egyszerre többféle összetett esszenciát* szedni.

* Kivéve az 1. sz. ASSISTANCE esszenciát, amely egy hirtelen fellépő, átmeneti állapotnak megfelelően szedendő. Három befújás javasolt 15 percenként, egészen addig, amíg vissza nem tér a nyugalmi helyzet vagy az érzelmi egyensúly. Régebb óta fennálló stressz-állapot feloldására más szerek választása javasolt.

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is