Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
11.499 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

DEVA 14. Összetett virágesszencia: FEJLŐDÉS

4 348 Ft
25114235
+
14. ÖSSZETETT VIRÁGESSZENCIA:
FEJLŐDÉS
Felismerés, bátorság, elkötelezettség, határozottság, elengedés. Javasolt változások idején és át-meneti időszakokban, amikor minden megkérdőjeleződik vagy megváltozik (munkahely változtatás, szakítás, költözés stb.). Megszabadít az előrehaladást gátló múltbéli érzelmi kötöttségektől. Rávezet a minden külső befolyástól mentes saját utunkra. Erősíti az akaratot a változtatásokra, nem engedi, hogy tehetetlenségbe és mozdulatlanságba süppedjünk.

Alkalmazási útmutató
A 14 összetett virágesszencia 10 ml-es kiszerelésben, spray formában kerül forgalomba.
A javasolt adag: három spray-befújás a szájba a nyelv alá, naponta 3-5 alkalommal. A virágesszenciákat minden esetben az étkezéseken kívül, cigaretta- és kávéfogyasztástól távoli időpontban (várjon legalább 20 percet) ajánlatos bevenni. Az összetett DEVA virágesszenciákat rendszeresen* kell alkalmazni, folyamatosan legalább 10 napig vagy a mélyebb és tartósabb hatás érdekében egy hónapon át.
Nem javasolt egyszerre többféle összetett esszenciát* szedni.

* Kivéve az 1. sz. ASSISTANCE esszenciát, amely egy hirtelen fellépő, átmeneti állapotnak megfelelően szedendő. Három befújás javasolt 15 percenként, egészen addig, amíg vissza nem tér a nyugalmi helyzet vagy az érzelmi egyensúly. Régebb óta fennálló stressz-állapot feloldására más szerek választása javasolt.