16.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

DEVA 12. Összetett virágesszencia: SERDÜLŐKOR

4 393 Ft
25114233
Nincs készleten
12. ÖSSZETETT VIRÁGESSZENCIA:
SERDÜLŐKOR
Lelkesedés, önmagunk elfogadása és megerősítése, őszinteség.
Segít megbirkózni a serdülőkorral együtt járó identitásválsággal: magába zárkózás, kitaszítottság érzése, elégedetlenség, apátia, éretlenség stb. esetén. Megerősíti az egyéniséget, egyediséget és segít abban, hogy a serdülő kitartson a saját meggyőződése mellett, még a családi, társadalmi és kulturális nyomással szemben is. Azoknak, akik nem tudják, mit akarnak és még nem találták meg a követendő utat. Felszabadítja az egyéni alkotóképességet.

Alkalmazási útmutató
A 14 összetett virágesszencia 10 ml-es kiszerelésben, spray formában kerül forgalomba.
A javasolt adag: három spray-befújás a szájba a nyelv alá, naponta 3-5 alkalommal. A virágesszenciákat minden esetben az étkezéseken kívül, cigaretta- és kávéfogyasztástól távoli időpontban (várjon legalább 20 percet) ajánlatos bevenni. Az összetett DEVA virágesszenciákat rendszeresen* kell alkalmazni, folyamatosan legalább 10 napig vagy a mélyebb és tartósabb hatás érdekében egy hónapon át.
Nem javasolt egyszerre többféle összetett esszenciát* szedni.

* Kivéve az 1. sz. ASSISTANCE esszenciát, amely egy hirtelen fellépő, átmeneti állapotnak megfelelően szedendő. Három befújás javasolt 15 percenként, egészen addig, amíg vissza nem tér a nyugalmi helyzet vagy az érzelmi egyensúly. Régebb óta fennálló stressz-állapot feloldására más szerek választása javasolt.

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is