Desszertekhez, ázsiai ételekhez, fagylaltokhoz is felhasználható, minden területen ki tudjuk vele váltani az állati eredetű tejszínt.
A kókusztejszín válogatott kókuszdiók húsából és vízből, pépesítéssel készül, tehát a kókuszdió minden pozitív tulajdonsága benne van ebben a kis dobozban. Íze ellenállhatatlanul aromás és ízletes, a termék pedig teljesen természetes és friss állapotában jut el Önhöz.
Könnyen emészthető, magas energiatartalmú élelmiszer. Tartósítószert, adalékanyagot nem tartalmaz, a tartósítás UHT csíramentesítéssel történik a legmagasabb minőség érdekében.
Fogyasztható önmagában, használható sütemények, desszertek, krémek és más ételek ízesítéséhez, az ázsiai konyha tejföl és tejszín helyett használja. Vízzel hígítva laktózmentes kókusztej készíthető belőle, melynek ajánlott keverési aránya 2 rész kókusztejszín és ízlés szerint 3-4 rész ivóvíz.
A Del Coco kókusztejszín a Cocomassal megegyező minőségű, kiváló kókusztejszín. A Del Coco kókusztejszínhez felhasznált kókuszdiók szintén Indonéziából származnak, de egy másik területről, így ízük kis mértékben eltér a Cocomas kókusztejszínhez felhasznált kókuszétól, a íze gazdagabb, kókuszosabb, állagában sűrűbb, ezért könnyebb habosítani. Mesterséges összetevőket (színezék, aroma vagy tartósítószer) nem tartalmaz. Ízlelje meg a különbséget, és élvezze a magas minőséget!
Tápanyag-összetétel 100 g termékben:
Energia: 370kcal
Zsírtartalom: 24%
Származási hely: Indonézia
Nincsenek bejegyzések
© 2024 Internetpatika Kft.