Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
11.499 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

DBH Deep Blue Health MooMoo Junior rágótabletta 60db

4 445 Ft
25125713
+

Alkalmazása: Ajánlható a 3 év feletti, a serdülő, a betegségből és sérülésből lábadozó, illetve alacsony immunszintű gyermekeknek.

Termékinformációk: A MooMoo colostrum származási forrása kizárólag Új-Zélandon pásztorkodással tartott egészséges tehenek teje. Tanúsítvánnyal rendelkezünk, hogy a tehenek hormonmentes és gyógyszermentes tartásúak, aminek eredménye a tejminőségi standard szerinti
prémium minőség.

Összetétel: Egy tabletta 1000mg tápanyagot, ezen belül 225mg colostrum port, porítva szárított teljesértékű tejet és a tablettázó anyagokat tartalmazza. Mesterséges ízesítőt, színezéket vagy tartósítószert nem tartalmaz.

Hatóanyag: Tablettánként 225mg colostrum, ebből 20% azaz 45mg IgG.

Az Immunglobulinok (antitestek) immunrendszerünk fő komponensei. A legfontosabb antitest az ImmunoglobulinG (IgG) a vérben és a nyiroknedvekben található, lehetővé téve a fertőzések kontrollálását a test szöveteiben, vírusokat, baktériumokat és gombákat köt, és velük szemben
megvédi a szervezetet.

Figyelmeztetés: Tejtermék, fogyasztása tejre érzékenyeknek nem ajánlott.

Egyéb termékinformációk: A colostrum és a tej összetétele nem azonos. A colostrum előnyös tulajdonsága, hogy magasabb az immunfaktor, protein, vitamin és ásványi anyag tartalma, és alacsonyabb a laktóz szintje. Folyamatosan szedhető élelmiszer.