Új jelszó kérése


DABUR FOGKRÉM EREDETI 65 ml

DABUR FOGKRÉM EREDETI 65 ml
1 161 Ft
A fogkrém fluort nem tartalmaz, viszont a természetes anyagok és a 19 gyógynövény biztosítja a fogíny ápolását, gyulladásoktól való megóvását, a fogkő eltávolítását és biztosítja a friss leheletet.
 • A fogkrém fluort nem tartalmaz, viszont a természetes anyagok és a 19 gyógynövény biztosítja a fogíny ápolását, gyulladásoktól való megóvását, a fogkő eltávolítását és biztosítja a friss leheletet.

  Tartósítószert és mesterséges színező, illetve ízesítő anyagokat nem tartalmaz. Természetes kalciumot tartalmaz, amely a dús habképződés következtében jól tisztítja a fogakat, egészen a fogínyig. A Neem olaj fertőtlenítő hatású és megfelelő fogkefehasználattal teljesen eltávolítható a fogkő. A fogkrém természetes alapanyagai kiválóan alkalmasak a különböző fogínybetegségek pl. fogínygyulladás és -vérzés megelőzésére és kezelésére. A fluormentes fogkrémet kisgyermekek és fluorra érzékenyek is használhatják.

  Összetétel:

  Kalcium – karbonát, Di Calcium Phospate, Glycerine Sodium Lauril Sulphate, Gum Carragheenan, Sodium Saccharine, Sodium Silicate, Herbal extract, 19 gyógynövény, Clorophylline, gyógynövény ízesítő, Cocodiethanolamide és víz.

  Javallatok:

  •fogínyvérzés, gyulladás megszüntetésére illetve megelőzésére,
  •fluor allergia esetén,
  •vegetáriánusok részére is ajánlott.
  Felhasználási javaslat:

  Naponta legalább kétszer használja a DABUR Herbál fogkrémet étkezés után.
 • Vonalkód 
  5022496181006
  Vonalkód
  5022496181006
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25002660