Új jelszó kérése

Vény nélkül kapható gyógyszertári termékek a Rákóczi Gyógyszertár kínálatában

Fizetési megoldás

SimpleCORAL CALCIUM COMPLEX ITAL

CORAL CALCIUM COMPLEX ITAL
4 063 Ft4063
Coral Calcium complex. Az egészséges csontozatért, fogakért, a megfelelő izomműködésért.
 • Coral Calcium complex - Az egészséges csontozatért, fogakért, a megfelelő izomműködésért.
  Az Okinawai corall calcium a Japán szigetek korallzátonyairól származik, melyet a megkövesedett korallszirtekről nyernek. A 21. század tápanyagának is nevezik. KÁLCIUM: az egyik legmeghatározóbb ásványi anyag az emberi szervezetben, amely rendkívül fontos szerepet játszik a csontépítésben. Magas, 2:1 arányban tartalmaz kálciumot és magnéziumot. A csontok 30 éves korunkig érik el maximális tömegüket, majd anyagcseréjük elkezd lassulni, végül a csont gyorsabban bomlik le, mint ahogy újjáépül. Ezért fontos a megfelelő mennyiségű kálcium fogyasztása, ami hozzájárul az optimális csonttömeg eléréshez és fenntartásához, ugyanakkor segít a fogak és a csontok normál szerkezetének fenntartásában is.
  MAGNÉZIUM tartalma nélkülözhetetlen a szervezet energiatermelő folyamataihoz, és a szív egészségének megőrzéséhez. Szervezetünk számára fontos vitaminokat is tartalmaz, mint A-, E-, D-, C-vitamint. A zsírban oldódó vitaminok közül az A-VITAMIN szükséges a normál bőr és a nyálkahártya kialakulásához, a normál látás folyamatához, és az immunrendszer normál működéséhez. Az E-VITAMINNAK fontos szerepe van a többszörösen telítetlen zsírsavak szabad gyökökkel szembeni védelmében, és a sejtek normál működésében. A D-VITAMIN szükséges a kálcium megfelelő felszívódásához és a csontba való beépüléséhez, míg a C-VITAMIN antioxidáns hatása révén hozzájárul a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatok gátlásához.
  A kálcium rendkívül fontos a gyermekek és a tizenévesek csontrendszerének megfelelő fejlődése során, ami ezen évek alatt megy végbe. A Coral Calcium complex fogyasztása már 12 éves kor felett javasolt az ajánlott napi bevitelnek megfelelően.
  Könnyen felszívódó 1 hónapra elegendő étrend-kiegészítő ital.
  Bisphenol-A és gluténmentes.
  Felhasználási javaslatok
  Csonterősítés, Csontritkulás, Csonttörés
 • Vonalkód 
  5998603320142
  Vonalkód
  5998603320142
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25013336
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.