Új jelszó kérése


COMPEED ANTIHERPESZ TAPASZ 15 db

COMPEED ANTIHERPESZ TAPASZ 15 db
3 119 Ft
A Compeed herpesztapasszal egy pillanatig sem kell kínosan éreznünk magunkat, hiszen a leheletvékony, átlátszó, apró korongocska rásimul a bőrre, sőt akár sminkelhető is.
 • A Compeed herpesztapasz bámulatosan sokat tud, ráadásul a lehető legdiszkrétebb megoldást jelenti. Már a felhelyezése is rendhagyó. Az ötletes kialakításnak köszönhetően végtelenül egyszerű, és nem utolsósorban higiénikus is.

  A Compeed herpesztapasszal egy pillanatig sem kell kínosan éreznünk magunkat, hiszen a leheletvékony, átlátszó, apró korongocska rásimul a bőrre, sőt akár sminkelhető is. Így ahelyett, hogy főszereplővé tennénk a herpeszt, gyakorlatilag láthatatlanságra ítéljük.

  A Compeed herpesztapasz azonnal csillapítja az égő, viszkető érzést. Lerövidíti a gyógyulás folyamatát, valamint segít megelőzni a felülfertőződést és a vírus továbbterjedését.
  Tehát ha legközelebb azt a bizonyos viszkető, bizsergető érzést tapasztalja, amely a herpesz előjele szokott lenni, hogy honnan várja a segítséget.
  A pillangó formájú applikátor használatával csökken a felülfertőzés kockázata, mivel a beteg nem ér a herpeszhez. A felhelyezett tapasz lefedi a herpeszt, és a betegség valamennyi szakaszában enyhítheti a tüneteket és elősegíti a gyógyulást: A Compeed® herpesztapasz az első tünetek megjelenésétől - ami általában a viszkető, bizsergő érzés a száj körül - kezdve a bőr teljes gyógyulásáig használható.
 • Vonalkód 
  3574660277364
  Vonalkód
  3574660277364
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25000822