Új jelszó kérése


COLPO CLEANER MULTI (laktóz pezsgőtabletta + irrigátor) 1db

COLPO CLEANER MULTI (laktóz pezsgőtabletta + irrigátor) 1db
2 160 Ft2160
A csomag tartalmaz 1 fiola (20 db) Colpo-Cleaner Laktóz pezsgőtablettát és egy Colpo-Cleaner Intim Zuhanyt. A Colpo-Cleaner Intim Zuhany (magyarul hüvely irrigátor) puha, testbarát anyagból készült, ergonomikus formájú hüvelyöblítő a legnépszerűbb zuhanyeszköz Magyarországon. Könnyen kezelhető, tisztítható, többször felhasználható és eldobás után újrahasznosítható.
 • Alkalmazása:
  Az intim területek rendszeres tisztán tartására.

  Használat:
  – Hüvelyi folyás, gyulladás megelőzésére és hüvelyben alkalmazott készítmények( antibiotikumok, fogamzásgátlók, hüvelyi fertőtlenítőszerek) használata után a természetes állapot visszaállítására. – – Rákszűrés előtt és után. Hüvelyi műtét előtt.
  – Tablettás fogamzásgátlószer vagy méhűri hurok használatával egyidőben.
  – Strandolás és közösülés után.

  Hányszor használja?
   Sűrű folyás esetén: naponta 2-3-szor
   megelőzésre és tisztálkodásra naponta, kétnaponta 1-szer.

  Az oldat készítése:

  1. Töltse test hőmérsékletű tiszta ivóvízzel a Colpo-Cleaner Intim Zuhany flakonját! A víz hőmérsékletét ellenőrizze úgy, hogy a tartályt az ajkához érinti!
  2. Tegyen bele egy darab Colpo-Cleaner pezsgőtablettát!
  3. Várjon, amíg a tabletta feloldódik!
  4. Illessze a kezelőcsövet a tartályra!
  5. Végezze el a hüvelyöblítést!

  Kádban, zuhanytálban, bidén, WC csészén laza izmok mellett könnyen tudja használni. Összenyomás közben finoman fogassa félkörbe a tartályt. Az Intim Zuhany használata nem fájhat! Szüzek is igénybe vehetik, ha a cső befér. Egy eszközt csak egy személy használjon!

  A Colpo-Cleaner Intim Zuhany tisztítása:
  Használat után az eszközt belül és kívül, tiszta vízzel öblítse ki. A vízzel teletöltött tartályba tegyen fertőtlenítő szert( pl: 1/4 tabletta Colpo-Cleaner Jódot) és állítsa bele a kezelőcsövet. Hagyja hatni a fertőtlenítőt egy órán át, majd az eszközt kívül – belül alaposan öblítse le, hagyja megszáradni. Száraz helyen tárolja!

  Colpo – Cleaner Laktóz Összetevők:
  tejcukor (laktóz), citromsav, szódabikarbóna, illatanyag.
  Természetes összetevők, nem allergizálnak!

  Azonnal optimális savas állapotot hoznak létre és azt enyhébb károsító hatások ellenére is fenntartják. A tejcukor a Lactobacillus számára tápanyag, a leggyakoribb kórokozóknak viszont nem! Áldott állapotban, gyermekágyban és műtét utáni használatáról kérdezze meg orvosát. Amikor a hüvelygyulladás már nagyon elhatalmasodott, a kúrát a Colpo-Cleaner Jód tablettával célszerű kezdeni, – ez minden helyi kórokozót kiírt, és Colpo-Cleaner Laktózzal folytatni.

  Ha a fentiek betartása után kedvezőek tapasztalatai, tanítson meg másokat is a hüvelygyulladások megelőzésére, az önvédelemre!
 • Vonalkód 
  5997700150003
  Vonalkód
  5997700150003
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25013241