Új jelszó kérése


COLPO CLEANER PLUSZ MULTI (laktóz pezsgőtabletta + irrigátor) 1db

ÚJ
COLPO CLEANER PLUSZ MULTI (laktóz pezsgőtabletta + irrigátor) 1db
2 160 Ft

A csomag tartalmaz 1 fiola (20 db) Colpo-Cleaner Laktóz pezsgőtablettát és egy Colpo-Cleaner Plusz Intim Zuhanyt.

Az új fejlesztésű Colpo-Cleaner Plusz Intim Zuhany (magyarul hüvely irrigátor) puha, testbarát anyagból készült, ergonomikus formájú hüvelyöblítő a legnépszerűbb zuhanyeszköz Magyarországon. Könnyen kezelhető, tisztítható, többször felhasználható és eldobás után újrahasznosítható.

 • Alkalmazása:
  A hüvely egészségének megtartásához, valamint hüvelyi folyás, gyulladás megelőzésére és hüvelyben alkalmazott készítmények (antibiotikumok, fogamzásgátlók, hüvelyi fertőtlenítőszerek) használata utáni természetes állapot visszaállításához ajánljuk.

  Azonnal optimális savas állapotot hoz létre és azt enyhébb károsító hatások ellenére is fenntartja. A pezsgőtabletta tejcukor (laktóz) tartalma a „házőrző” Lactobacillus számára tápanyag (a leggyakoribb kórokozóknak viszont nem)! Áldott állapotban, gyermekágyban és műtét utáni használatáról kérdezze meg orvosát. Amikor a hüvelygyulladás már nagyon elhatalmasodott, a kúrát a Colpo-Cleaner Jód tablettával célszerű kezdeni, – ez minden helyi kórokozót kiírt, majd a Colpo-Cleaner Laktózzal folytatni.

  Használata erős hüvelyi folyás esetén: naponta 2-3-szor, megelőzésre és tisztálkodásra: naponta - kétnaponta 1-szer ajánlott.

  Az oldat készítése:
  1. Töltse test hőmérsékletű tiszta ivóvízzel a Colpo-Cleaner Plusz Intim Zuhany flakonját! A víz hőmérsékletét ellenőrizze úgy, hogy a tartályt az ajkához érinti!
  2. Tegyen bele egy darab Colpo-Cleaner Laktóz pezsgőtablettát!
  3. Várjon, amíg a tabletta feloldódik!
  4. Csavarja fel a kezelőcsövet a tartályra!
  5. Végezze el a hüvelyöblítést!

  Kádban, zuhanytálban, bidén, WC csészén laza izmok mellett könnyen tudja használni. Összenyomás közben finoman fogassa félkörbe a tartályt. Az Intim Zuhany használata nem fájhat! Egy eszközt csak egy személy használjon!

  A Colpo-Cleaner Plusz Intim Zuhany tisztítása:
  Használat után az eszközt belül és kívül, tiszta vízzel öblítse ki. A vízzel teletöltött tartályba tegyen fertőtlenítő szert( pl: 1/4 tabletta Colpo-Cleaner Jódot) és állítsa bele a kezelőcsövet. Hagyja hatni a fertőtlenítőt egy órán át, majd az eszközt kívül – belül alaposan öblítse le, hagyja megszáradni. Száraz helyen tárolja!

 • Vonalkód 
  5997700150003
  Vonalkód
  5997700150003
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25013241
  Státusz
  ÚJ