Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
12.999 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

COLOURB4 Hajfesték eltávolító készlet - extra

3 499 Ft
25128767
+

Sötétebb hajfesték vagy festékfelhalmozódás eltávolításához

Távolítsa el a nem kívánatos mesterséges hajszínt!

A ColourB4 Hajfesték Eltávolító Készlet a legalkalmasabb és leghatékonyabb eszköz ahhoz, hogy visszafordítson egy nem kívánatos hajfestési eredményt és, ha hajszínt szeretne változtatni.

Hogyan működik? A ColourB4 feltördeli a hosszú, mesterséges festékmolekulákat a hajban és így lehetővé teszi, hogy egyszerűen kimossa azokat a hajból. A ColourB4 nincs hatással a természetes szín pigmentekre, így olyan árnyalatot kap, amely megegyezik a hajban lévő természetes pigmentek színével.

Biztonságos és kíméletes!

A ColourB4 nem tartalmaz szőkítőt vagy ammóniát és az összetétele lehetővé teszi, hogy a ColourB4 használata után azonnal újra festhesse a haját. Megjegyzés: A ColourB4 visszaállítja a haj természetes vagy legvilágosabb színét. Visszaadja a természetes hajszínt, ha az alkalmazott mesterséges szín sötétebb, mint a természetes színmélység. Ha előzetesen szőkítette a haját (pl. hidrogén peroxiddal, vagy szőkítő porral), a ColourB4 nem tudja visszaállítani az (eredeti) természetes pigmentek által alkotott hajszínt. A nagyon sötét vagy divatos színt (például ragyogó vöröset vagy feketét) tartalmazó, szőkített, porózus vagy ősz hajon, a hajszálak fedőrétege tartósan elszíneződhetett. A ColourB4 ezt az elszíneződést nem tudja visszaállítani.

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is