Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
11.499 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Strong Porc+Csont+Izom kapszula 60db, 2+1 Akció

8 960 Ft
25127602
+

Kulcsfontosságú hatóanyag a porcok egészségének megőrzésében, mely glükózból és glutaminból (aminosav) épül fel. A glükózamin-szulfát a legkedvezőbb típusa, mivel könnyen felszívódik, mert a glükózamin pozitív kölcsönhatásban van a szulfáttal.

A természetes glükózamin általában a kagyló "exoskeltonjaiból" származik, beleértve a garnélarákot, a rákot és a homárt. Ezek a lények mindegyike glükózamint tartalmaz a merev, külső héjában. MSM (Metil-szulfonil-metán):

Szerves kénvegyület, mely kulcsszerepet játszik a szervezetünkben jelenlévő kén tartalmú képletek (aminosavak, enzimek) szintézisében. A szervezetben természetes formában is jelen van. Serkenti a porcszövet anyagcseréjét és jelenléte szükséges a porcszövet szerkezetét meghatározó glükózamin előállításához. Szintén nélkülözhetetlen a kollagénrostok szintéziséhez!

Előfordulás

Megtalálható minden állat és növény kötőszövetében. A tej, a tojás, és (elsősorban a vörös) hús tartalmazza nagyobb mennyiségben, ám ezek feldolgozásakor és tároláskor általában hamar lebomlik.

Hatóanyag

A "Methyl Sulfonyl Methane" egy metilből, kénből és oxigénből álló természetes molekula.

Felhasználás

Természetes gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, valamint hozzájárul a tápanyagok felszívódásához a sejtmembránon belül. Fokozza a kollagén megkötését és előállítását, ezért minden szövetünk (haj, köröm, bőr, porcok, csontok, ízületeket) épségére jótékony hatással van. Lassítható használatával a bőr öregedése, valamint fokozza a bőr tápanyagfelvevő képességét.
Használata javasolt ízületi gyulladás, reumás fájdalmak, íngyulladás, izomfájdalmak, izomgörcsök esetén.

3 db kapszulára számítva:
- glükózamin-szulfát kálium klorid 1500 mg
- dimetilszulfonilmetán /MSM / 450 mg
- C-vitamin 81 mg
- Koenzim Q10 30 mg

kapszulahéj : zselatin
OGYÉI/ 45342-2/2018
szavatossági idő : 2 év
Forgalmazó : AurelRX Kft 8600 Siófok,Jegenye sor 63

Figyelmeztetés :

a termék rák,héjas állateredetű glükózamin-szulfátot tartalmaz, ezért a készítmény fogyasztása szigorúan tilos arra érzékeny vagy allergiás tüneteket észlelt rákfélék, kagylók vagy bármely összetevők fogyasztása során!
Fogyasztása terhes és szoptató anyáknak, gyermekeknek és véralvadást gátló gyógyszert szedők számára nem ajánlott!

Ajánlott termékek

940 Ft
3 385 Ft
6 388 Ft