Új jelszó kérése


CARDIO FLAVIN 7 KAPSZULA 90db

CARDIO FLAVIN 7 KAPSZULA 90db
6 593 Ft

A flavonoidok kiemelkedoen pozitív hatást gyakorolnak a szív- és érrendszerre azáltal, hogy a sejtfalakban gátolják a zsírsavak oxidációját.
 • Növényi flavonoidok, cseresznye- és meggyszár, valamint gyógynövények (Galagonya, Kökény), szívmuködést és keringést támogató komplexe.

  A flavonoidok kiemelkedoen pozitív hatást gyakorolnak a szív- és érrendszerre azáltal, hogy a sejtfalakban gátolják a zsírsavak oxidációját. Csökkentik a koleszterinszintet, azaz mérséklik az érelmeszesedés veszélyét, növelik az érfalak rugalmasságát, és védohatást fejtenek ki a trombózis ellen.
  Stressz okozta szív- és érrendszeri betegségeket a flavonoidok rendszeres fogyasztásával megelozhetjük.
  A flavonoidok a fotoszintézisre képes növények másodlagos anyagcsere termékei, melyek a polifenol típusú vegyületek csoportjába tartoznak.
  A kapszula flavonoid tartalma, a FLAVIN7 gyümölcseinek liofilizált koncentrátuma.
  A flavonoidok foleg az emészto- és keringési rendszerben hatnak, és bélrendszerben szívódnak fel. A flavonoid típusú vegyületek megkötik a szabadgyököket és antioxidáns hatással rendelkeznek.
  (Az antioxidánsok olyan stabil molekulák, melyek az instabil oxidánsokhoz kötodnek és semlegesítik azokat. Az oxidánsokat mindig is összefüggésbe hozták a szívbetegséggel és a korai öregedéssel.)
  A flavonoidok kiváló élettani hatását számos külföldi és hazai klinikai és laboratóriumi vizsgálat igazolja.
  Mit kell tudni a cseresznye- és meggyszárról?
  Erosítik a szívmuködést, valamint lehetséges infarktust megelozo hatását sem utasíthatjuk el.
  Hatóanyagai a procianidinek és flavonoidok kétségtelenül szerepet játszanak a főhatás kialakításában. A tudományos álláspont szerint a teljesítménycsökkenés, idős szív, szívtáji nyomó és szorító érzés, ritmuszavarok enyhe formájának kiegészítő kezeléseként jól alkalmazható. Ellenjavallatok nem ismeretesek, de természetesen orvosi kezelésre van szükség, ha a panaszok túlmennek az enyhe zavarokon. Bizonyított, hogy tartós fogyasztása esetén sem kell tartanunk mellékhatástól.
  Mit kell tudni a Galagonyáról?
  A Galagonya az a gyógynövény, amelyet a szív oxigénegyensúlyának javításával kapcsolatban, az első helyen kell említeni.
  Valamelyest erősíti a túlfárasztott szívet, oxigénhez és glukózhoz segíti a szívizomzatot, szabályozza a szívritmust és mindezeken keresztül közvetve nyugtatólag, kiegyensúlyozólag hat. Segít idős és öreg, fáradt, túlterhelt, stresszben élő, túlhajtott szívű embereknek, mert enyhíti az olyan panaszokat mint: teljesítőképesség-csökkenés, szívtáji nyomás és szorító érzés, valamint a szívritmuszavarok egy-egy formája.
  Megelozésként, de lezajlott infarktus után is ajánlatos a galagonya fogyasztása
  Mit kell tudni a Kökényrol?
  A Kökényt a gyógyászatban a szív- és érrendszeri betegségek kezelésére ajánlják, és használták már az ókorban is.
  Fanyar termése zsírcsökkento, anyagcsere fokozó hatása révén enyhe fogyasztó, vizelethajtó, és vesetisztítóként is alkalmazható. A kökénykészítmények tisztítják a vért, és erosítik a szervezetet. A bogyónak jelentos a C vitamin tartalma 60mg/100g, valamint különösen gazdag értékes gyümölcssavakban.
 • Vonalkód 
  5999558331238
  Vonalkód
  5999558331238
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25013526