Új jelszó kérése


C VITAMIN TABLETTA CSIPKEBOGYÓ KIVONATTAL 1200mg 80 db

C VITAMIN TABLETTA CSIPKEBOGYÓ KIVONATTAL 1200mg 80 db
2 579 Ft
Fogyasztása ajánlott vitaminhiányos, egyoldalú táplálkozás, dohányzás, kimerültség, általános fáradtság, fokozott C-vitamin szükséglet esetén.
 • A néphagyomány elbeszélései alapján régóta ismert a csipkebogyó egészségvédő hatása. Magas C-vitamin tartalmának köszönhetően évszázadok óta használatos, mint immunerősítő, roborálószer.

  A C-vitamin nélkülözhetetlen az immunrendszer normális működéséhez, hozzájárul a szervezet különböző fertőzésekkel szembeni védelméhez. Mint hatékony antioxidáns semlegesíti a sejteket károsító szabad gyököket.

  Elengedhetetlenül fontos egyes hormonok és a kollagén szintéziséhez, segíti a vas bélből való felszívódását.

  Hiányára utaló tünetek lehetnek véraláfutásra, fogínyvérzésre, orrvérzésre való fokozott hajlam, ha a sebek gyógyulása a szokásosnál jobban elhúzódik, ha az ízületek duzzadtak, érzékenyek, csontjaink fájnak.

  Tapasztalhatunk étvágytalanságot, általános gyengeséget, illetve száraz, pikkelyes bőrelváltozást.

  Bizonyos állapotok megnövelik a szervezet C-vitamin szükségletét, mint például a stressz-hatások, dohányzás, gyógyszerek szedése (pl.: fogamzásgátlók), lázas állapotok, mûtéti beavatkozások.

  A tabletta ,,nyújtott hatású", hatóanyagainak felszabadulása fokozatosan megy végbe, a szervezetet folyamatosan látja el a megfelelő vitamin-mennyiséggel, ezáltal felszívódása is hatékonyabb.

  Napi ajánlott mennyiség: 1 tabletta.
 • Vonalkód 
  6923946603149
  Vonalkód
  6923946603149
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25009533