Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
12.999 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Body4u

6 270 Ft
25127328
+

A BODY4U természetes módon, a test fiziológiai működéseit figyelembe véve éri el fogyasztó hatását. Összetevői a testzsír, a szénhidrát anyagcsere és a vércukorszint, valamint a pajzsmirigy működés normalizálásán keresztül hatnak! Tudományos, tankönyvi tételek, klinikai vizsgálatok szolgálnak a termék fejlesztése és összetételének párosítása alapjául.
Olyan szinergikus párosításban és mennyiségekben vannak jelen benne a komponensek, amelyeknek már fiziológiai hatásuk van, tehát rövid időn belül érezni fogja a fogyasztó a termék jótékony hatását. Motivált lesz az újabb termék megvásárlására, illetve ajánlani is fogja ismerőseinek.
Cégünk ideológiája és célja olyan új, az Everlife brand név alatt fejlesztett termékek forgalmazása, amelyek magas minőségi sztenderdeknek felelnek meg. Mindegyik termékünk OÉTI notifikált, EFSA állításokkal rendelkezik, és az NRV szerint is magas a hatóanyag tartalma, a jelen piacon szereplő, konkurens termékeknél jóval összetettebb. Ez a termék hatásmechanizmusa biztosítja azt, amit jó esetben másik 5-6 különálló termék, de havi kiadásként a fogyasztó csak egy termék árát fizeti ki.

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is