Új jelszó kérése
2014.07.11 13:35
Olcsó, finom és egészséges vacsora 15 perc alatt? A Trevijano ételekkel menni fog!

 

Az elfoglalt hétköznapokon valószínűleg mindenki arra vágyik, hogy friss, isteni és főleg villámgyors vacsorát kreálhasson – a kizárólag szárított, természetes összetevőkből készült Trevijano ételekkel végre lehetséges is. Teszteltük őket, elmondjuk milyenek.

Kezdjük egy kis tudnivalóval!

A csomagolás szerint a Trevijano termékcsalád 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz, amelyeket dehidratálással, tehát vízelvonással tettek hosszú ideig eltárolhatóvá. Egészséges webáruházként azért éltünk a gyanúperrel, hogy az összetevők között biztosan találunk majd egy kis sót, cukrot, aromát vagy valamilyen tartósítószert, de tényleg nincs semmilyen apróbetűs gonoszság, csak zöldségek, rizs, kuszkusz és némi fűszer vagy olajos mag. Már ettől az adalékanyag-mentes csomagolástól odáig voltunk meg vissza, úgyhogy kaptuk is a lábosokat – elsőnek egy levessel próbálkoztunk.

 

A Trevijano Falusi leves tulajdonképpen egy zöldségleves. Talán itt oszlott meg leginkább a véleményünk: volt aki imádta úgy, ahogy van, többen viszont inkább leves alapnak ajánlanák. Egy biztos, már akkor is jóval előrébb vagyunk a vacsorafőzéssel, ha a zöldséges alapot még tuningoljuk ezzel-azzal. Egy doboz 10-12 főre elég a gyártó szerint, és szerintünk is.

 

Következő tesztalanyunk egy rizottó volt, aminek azért őszintén szólva, nem álltunk neki túl bátran, mert azt hittük, hogy jó rizottót biztosan csak olaszok, és egészen biztosan nem műanyag dobozból képesek előállítani. A Trevijano Gombás rizottó viszont igazi sztárséffé tett minket! Semmi mást nem csináltunk, mint amit a csomagoláson írtak, így kezdő szakácsok is garantáltan nagyot villanthatnak vele. Pluszban egy pici sót, és a csomagoláson ajánlott fehérbort, illetve parmezánt tettünk hozzá – férfigyomrok telitöltésére azért egy kis csirkehúst vagy halat még dobnánk hozzá! 3-4 adag olaszos pompa, egy dobozból 25 perc alatt: imádtuk!

 

A Trevijano 6 zöldséges paella hasonlóan készült, hasonló eredménnyel, mint a rizottó, csak a sáfrány miatt még szebb színű lett.

 

A gyorsasági verseny első helyezettjei a Trevijano kuszkuszok lettek. Ezeket elég felönteni egy kis forró vízzel, békén hagyni 5 percig és kész. Mi a mediterrán változatot kóstoltuk – szerettük, csirkét, halat ehhez fokozottan ajánlunk, némi Trevijano Aszalt paradicsommal, Trevissan Fokhagymával és olívabogyóval pedig igazi nyári salátát alkothatunk.

 

 

3 dolog, amiért mindig tartunk belőle otthon:

  • Mert a praktikus műanyag doboz visszazárható, így nem kell az egészet azonnal felhasználni.
  • Mert akár egy hétig is variálhatnánk őket, annyira változatosak!
  • Mert tagadhatatlanul egészséges – ezt elrontani csak mi tudjuk!

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.