Új jelszó kérése
2014.11.19 12:42
Méreg nélkül!

 

 

 

Éppen rossz kedve van, felbosszantotta valaki vagy lelkiismeret-furdalás gyötri? Most eláruljuk, miért szabaduljon meg nagyon gyorsan a negatív érzelmektől!

Az amerikai tudós és feltaláló, Elmer R. Gates professzor (1859 – 1923) az emberi érzelmek kémiáját és pszichológiáját vizsgálta kutatásai során. Laboratóriumi körülmények között végzett biokémiai kísérletekkel kimutatta, hogy az emberi szervezetben negatív lelkiállapotok és érzelmek hatására mérgek termelődnek.
A professzor a következő kísérletet végezte el: cseppfolyós levegő elpárologtatásával -271 ˚C fokra hűtött le kémcsöveket, és különböző lelkiállapotban lévő egyéneket kért meg, hogy egyszerűen leheljenek a fagyos üvegcsövekbe.
Az egészséges és normális, kiegyensúlyozott lelkiállapotú ember kilégzésének párája pár perc múlva színtelen cseppek formájában csapódott le a lehűtött üvegcső falára.
De ha a kísérleti alany erős haragot érzett a kísérlet időpontjában, a lecsapódó folyadék nem színtelen, hanem barna színű lett, bánat esetén szürke, lelkiismeret-furdaláskor esetén pedig rózsaszín. A csapadéknak természetesen nemcsak a színe, hanem a kémiai összetétele is más és más volt. A kísérletek folyamán Gates professzornak lassanként elegendő ilyen anyag állt rendelkezésére ahhoz, hogy tengeri malacokkal végezhessen kísérleteket. Amikor a haragos alanytól származó barna színű anyagot beoltotta a kísérleti állatba, az eleinte rendkívül ingerlékeny lett, majd valóságos dührohamot kapott, fogaival nekiesett a ketrec falának.


Gates többször megismételte a kísérleteit, és az eredmények reprodukálhatók voltak. Annak az embernek a leheletéből kiválasztott méreg, akiben erős gyűlölet tombolt, a kísérleti állatokat nyomban megölte. A professzor megállapította, hogy tíz percig tartó erős gyűlölet elegendő mérget tartalmaz ahhoz, hogy azzal több személyt el lehessen pusztítani. Ez a méreg egyike a legerősebbeknek, amelyet a tudomány ismer.

A professzor következtetése szerint az ember szervezete felszívja az érzelmek, gondolatok hatására a fenti kísérletek alapján igazoltan képződő mérget, és önmagát mérgezi meg vele. Ezek a mérgek éppúgy, mint a hormonok, már a legparányibb mennyiségben is igen hatásosak, és salakként gyülemlenek fel a szervezetben.
Valahányszor haragszunk vagy gyűlölködünk, a szervezetünk mérget választ ki. Ezt a mérget kétségtelenül az ellenségnek szánjuk, azonban az ember ilyenkor önmaga esik áldozatul, ha nem korlátozza rosszindulatú érzéseit.

Forrás: www.elmergates.com

 

 

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.