Új jelszó kérése

 

 

 

Étrendünk összeállításakor különösen figyelni kell arra, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű fehérjetartalmú táplálékot fogyasszunk – de hogyan lehetséges ez? Eláruljuk!

 

 

 

A joghurtokban megtalálható hasznos baktériumkultúrák többsége csupán néhány napig marad életben, ezért mire a boltokba kerül, már csak egy finom, de nem túl hasznos táplálékot vihetünk be a szervezetünkbe - hogy ez ne fordulhasson elő többé, készítsük házilag a joghurtot!

 

 

 

Azt már mindenki jól tudja, hogy a boltokban kapható joghurtok többsége nem is olyan egészséges, hiszen tele vanak cukorral és adalékanyagokkal. Mutatunk helyette egy isteni, házilag elkészíthető kókuszjoghurtot, amit garantáltan a család kedvence lesz!

2015.03.05 13:04

 

 

 

 

 

 

 

Minden megelőző trükk ellenére menetrendszerűen beköszönt a tavaszi fáradtság - ismerős helyzet, ugye? Idén viszont felülkerekedünk rajta, mutatjuk, mit érdemes bevetni friss, pörgős hangulatért!

 

 

 

Bár már jócskán a nátha és influenzaszezon közepén járunk, mi akkor sem ijedünk meg! Helyette gyorsan összegyűjtöttünk egy sor hasznos ötletet, amikkel garantáltan felfegyverkezhetünk a betegségek ellen.

 

 

 

Hiába esszük kilószámra a zöldséget, gyümölcsöt, nagyon fontos, hogy étrend-kiegészítőkkel is segítsük szervezetünk működését, pláne a hidegebb hónapokban. De hogy mit, miért és mennyit szedjünk, arra Szabó Gál Bence termékfejlesztő, drog- és toxikológiai technikus segítségével kerestük a választ.

2014.11.19 12:42

 

 

 

Éppen rossz kedve van, felbosszantotta valaki vagy lelkiismeret-furdalás gyötri? Most eláruljuk, miért szabaduljon meg nagyon gyorsan a negatív érzelmektől!

 

 

 

 

Sokszor ébred fáradtan és kimerülten, pedig a 8-9 óra alvás is megvolt? Ha megfogadja tanácsainkat ennek garantáltan vége!

 

 

 

Statisztikák szerint minden második nő életében legalább egyszer megtapasztalja a köznyelvben csak „felfázásnak” nevezett húgyúti fertőzés borzalmait – összeszedtünk néhány trükköt a hatékony megelőzéshez és kezeléshez.

2014.09.18 16:42

 

 

 

A “Magyarország Cukormentes Tortája” verseny részeként az Egy Csepp Figyelem Alapítvány idén is háziversenyt hirdetett - a hobbicukrászoknak szóló kihívást Szász Kinga diabetikus fehércsokival, dióval és zabliszttel készült Rozmaringos szilvatortája nyerte meg.

 

 

 

A szőlő fantasztikus tulajdonságait órákig sorolhatnánk, ennek ellenére megosztónak számít: van, aki a héját nem szereti megenni, és van, akinek az apró magok roppanásától futkározik a hideg a hátán. Pedig a lényeg éppen az apró, ám annál egészségesebb részletekben rejlik…

2014.08.26 14:49

 

 

 

Abban biztosak vagyunk, hogy a gyógygomba kifejezést már nagyon sokan ismerik, de hogy vajon mik is ezek pontosan és mire jók? Utánajártunk és nem is tartjuk magunkban, mire jutottunk!

 

 

 

Soroljuk, mi mindent kell tudni erről a csodás italról, eláruljuk a természetes kókuszvíz fantasztikus hatásait, és lerántjuk a leplet az összes tévhitről!

 

 

 

 

 

 

 

Tombol az allergiaszezon, a parlagfű ráadásul még csak most jön – ha az álmosító gyógyszerek mellé (vagy helyett) jól jönne még egy kis segítség, vesse be trükkjeinket!

 

 

 

 

 

 

 

Jobb esetben kellemes barnaság, rosszabb esetben viszont vörös foltok, viszketés, allergia és még sorolhatnánk, mi minden jelezheti, hogy bizony, most már tényleg itt az ideje a bőrápolásban is nyári üzemmódra váltani - elő a natúrkozmetikumokkal, elmondjuk milyet érdemes választani!

 

Az elfoglalt hétköznapokon valószínűleg mindenki arra vágyik, hogy friss, isteni és főleg villámgyors vacsorát kreálhasson – a kizárólag szárított, természetes összetevőkből készült Trevijano ételekkel végre lehetséges is. Teszteltük őket, elmondjuk milyenek.

blife

 

Már csak pár hét van hátra a vakációig, de még nincs teljesen kibékülve fürdőruhás tükörképével? Nem kell kétségbe esni, mert Czanik Balázs, a capoeira aerobik legismertebb hazai prezentere elárulta nekünk tuti tippjeit, nem csak az utolsó pillanatra!

 

 

Hallott már a funkcionális italokról? Még nem? Pedig egészen biztosan fogyasztott is ilyet!

Látszik, hogy az eperszezonnal együtt a befőzési kedv is mindenkihez megérkezett, mert egyre többen kérdezték tőlünk, lehet-e nyírfacukorral vagy eritritollal lekvárt főzni, és mire kell odafigyelni – kipróbáltuk és eláruljuk!

Azt már mindenki kívülről fújja, hogy a sima cukor és a mesterséges édesítők nem csak az alakunkra, de az egészségünkre nézve is meglehetősen kártékonyak. Az édességről viszont mi, itt az Internetpatikánál sem vagyunk hajlandóak lemondani, ezért utánajártunk az egészséges cukorpótlás lehetőségeinek. Szerencsére több is akad, úgyhogy sorra vesszük ezeket, és sorozatunkban segítünk eligazodni a legújabb édesítőszerek között – a xilit és az eritritol után a sztívia sem maradhat ki!

Azt már mindenki kívülről fújja, hogy a sima cukor és a mesterséges édesítők nem csak az alakunkra, de az egészségünkre nézve is meglehetősen kártékonyak. 

 

 

 

 

 

Az édességről viszont mi, itt az Internetpatikánál sem vagyunk hajlandóak lemondani, ezért utánajártunk az egészséges cukorpótlás lehetőségeinek. Szerencsére több is akad, úgyhogy sorra vesszük ezeket, és sorozatunkban segítünk eligazodni a legújabb édesítőszerek között – a xilit után most az eritritol titkairól rántjuk le a leplet!

Azt már mindenki kívülről fújja, hogy a sima cukor és a mesterséges édesítők nem csak az alakunkra, de az egészségünkre nézve is meglehetősen kártékonyak.

 

Az édességről viszont mi, itt az Internetpatikánál sem vagyunk hajlandóak lemondani, ezért utánajártunk az egészséges cukorpótlás lehetőségeinek. Szerencsére több is akad, úgyhogy sorra vesszük ezeket, és sorozatunkban segítünk eligazodni a legújabb édesítőszerek között!

2014.05.06 10:20

Abban, hogy a XXI. században élni nagyszerű dolog, valószínűleg sokan egyetértünk. Világunk napról-napra megállíthatatlanul fejlődik, meglepetésekkel és lehetőségekkel teli, mindezt pedig különösebb korlátok nélkül, szabadon élvezhetjük. De hogy ez mennyire egyszerű? Na, az már korántsem egyértelmű…