16.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

BITEFREE SZÚNYOGRIASZTÓ KARKÖTŐ 1 db

735 Ft
25009068
Nincs készleten

Egyszerű és eredményes védelem a szúnyogok ellen!

* 100 %-ban természetes védelem

* 100 %-ban mentes a toxikus összetevőktől

* 3 éves kortól használható gyermekeknek is

* Hosszantartó hatás akár 30 napon túl

* Vízálló, különböző divatos színekben kapható

* Rugalmas

* Használható embereknél és társállatoknál is

* Kül –és beltéren egyaránt használható

Összetevők: citronella olaj kivonat 4ml, karkötő anyaga: 100% szilikon

Hogyan működik a karkötő?

A karkötő "óra" része színültig van töltve citronella olajjal, ami erősen szúnyogriasztó hatású aurát képez a karkötő viselője körül, távol tartva ezzel a vérszívókat.A működéshez szúrja ki az öt bemélyedés egyikét. A legjobb hatás érdekében (pl. este, vízparton) az összes mélyedést ki lehet szúrni.

Milyen hosszú időre biztosít hatásos védelmet? A szúnyogrisasztó hatású olajokkal töltött karkötő az aktivítás megőrzése érdekében, használaton kívüli állapotban, a csomagolásba vákuumzárral visszazárható. Így az egyébként is hosszantartó, elnyújtott hatás akár 30 napon túli időre (6 hét) is eltolható.

A karkötő flexibilis anyaga miatt különböző nemű és korosztályú emberek számára is alkalmas.

A karkötő úszás közben is használható, mivel hatóanyaga a környezetre nem ártalmas, de hatása úszás közben csökkenhet.

Biztonságosak az összetevők?

Az összetevők teljes mértékben ártalmatlanok, és mentesek minden kémiai vegyülettől, csak természetes összetevőkat tartalmaz! Szemben a szúnyogriasztó szerek többségével, a karkötő nem tartalmaz DEET*-t!

A karkötő 100% szilikon anyagból készült, ami újrahasznosítható. Az olaj kézzel nem érintkezik.

Felnőtteknek, gyermekeknek és társállatoknak egyaránt ajánljuk. Gyermekeknek 3 éves kor alatt nem ajánlott, elkerülendő a riasztóanyag szájba- vagy szembejutását.

Kiszerelés: 1db

Forgalmazza: Bio-Herb Kft.


* A vegyület a dietil-meta-toluamid, másképpen dietiltoluamid, vagy az Amerikában használatos rövidítéssel DEET.A dietiltoluamidot a második világháború után fejlesztették ki az amerikai mezőgazdasági minisztérium megrendelésére. Azóta széles körben elterjedt szúnyog vagy más rovarok elriasztására. Létezik oldat, krém és spray formában, 5 és 100 százalék közötti koncentrációban. Használják hétvégi túrázók is, de egyes számú védőeszköznek számít a malária, a dengue-láz és más szúnyogok terjesztette betegségek ellen.

Évente a világon mintegy 200 millióan használnak DEET alapú szúnyogriasztót. Elterjedtsége ellenére a tudósok ma sem tudják, hogyan működik ez a vegyület. Egyes feltételezések szerint blokkolja a vérszívó rovarok megfelelő érzékelőidegeit, más hipotézisek szerint egyszerűen a szaga tartja távol a rovarokat.

Még meglepőbb, hogy alig kutatták a dietiltoluamid emberekre való esetleges hatását. Az IRD francia műszaki-tudományos kutatóintézet montpellier-i részlegében Vincent Corbel vezetésével kísérletileg igazolták, hogy a dietiltoluamid gátolja a legelterjedtebb idegrendszeri ingerületátvivő molekulának, az acetilkolinnak a működését. Ugyanis blokkolja azt az enzimet, amely az acetilkolint normális esetben lebontja. Emiatt az acetilkolin mérgező mennyiségben halmozódik fel az idegsejtek kapcsolódási pontjain, és akadályozza az idegrendszerben az ingerületek átadását.

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is