Új jelszó kérése


BIOAKTÍV KÉKJÓD+ 30 ml

BIOAKTÍV KÉKJÓD+ 30 ml
3 725 Ft
A Bioaktív kékjód+ a jódhiányos állapotok megelőzésére szolgáló jódpótlásra (profilaxis) kifejlesztett termék.
 • Dr. Török Szilveszter kékjódja a jódbevitel-dilemmát oldja meg A túl kevés jód bevitele betegség-forrás. A sóban és tablettában bevitt jódból a felesleg viszont felhalmozódik és szintén betegségforrás. A kékjód viszont szerves, vagyis annyi szívódik fel belőle, amennyi szükséges.

  A cseppentővel ellátott üvegben 30 ml szerves kékjód található.

  Magyarországon és a világban a jódhiány komoly közegészségügyi probléma. Ezt számos országos felmérés és tudományos kutatás is igazolja. A jód pótlására tett erőfeszítések eddig sajnos elégtelennek bizonyultak, hiszen a jódhiány okozta betegségek száma alig változik. A jódozot só sem megoldás. A jód tabletta szedése viszont jód-túladagolás kockázattal jár.

  Török Szilveszter professzor Magyarország első számú természetgyógyásza, a Természetgyógyászok Egyesületének tiszteletbeli elnöke, táplálkozás-szakértő, a MIR űrprogram táplálkozási szakértője, a Kertészeti Egyetem (ma Corvinus) nyugalmazott rektora. Már akkor foglalkozott alternatív gyógyászati módszerekkel, mikor sokan közülünk még meg sem születtünk, és Magyarországon senki sem hallott róluk. A Professzor ma is fiatalos rendel, tanít, előad. Előadásairól alig tud kijutni az őt körülvevő kérdezők tömegétől.
  A kékjód csepp a professzor egyik mestermunkája, amit sok éven át csak kiválasztottak és közeli tanítványai szerezhettek be. 2010 őszén aztán végre forgalomba hozták.

  A tartós jódhiány következményei

  - csökkent pajzsmirigy-működés (golyva, anyagcsere zavarok, súlyfelesleg)

  - érzelmi zavarok (ingerlékenység, letargia, aluszékonyság, fáradtság, kimerültség, feledékenység, szomorúság, az értelem, az észbeli képességek csökkenése, agyi vérnyomás növekedése)

  - szív- és érrendszeri betegségeket (érelmeszesedés, szívritmus-zavar, alsó vérnyomás érték növekedése, a hajszálerek áteresztő képességének növekedése)

  - vérképzési zavarokat (hemoglobin szint csökkenés)

  - immunológiai gyengeséget (gyakori és hosszantartó fertőzéses, meghűléses betegségek)

  - izom és ízületi panaszokat (izomgyengeség, ízületi fájdalmak, ideggyökér-gyulladás)

  - ödémák, nyirokkeringési panaszok (általános, és szem körüli ödémák, érfalak ödémája, a nyirokképződés és elvonás pangása)

  - hörgő- és tüdőbetegségeket (asztma, légúti ödémák, bronchitis)

  - nőgyógyászati betegségeket (csökkent szexuális vágy, szabálytalan, erősebb vérzések, a ciklus hiánya, meddőség, terhesség esetén gyakori vetélés, koraszülés, hüvelygyulladás, gyakori fertőzések, emlőbántalmak, a csecsbimbó gyulladása)

  - magzati és gyermekbetegségeket (a jódhiányos magzat csökkent testi, szellemi és idegrendszeri képességeket mutat, kisebb az agytérfogata és az IQ-ja)

  - bőr, haj köröm betegségek (száraz, pikkelyes bőr, bőrbetegségek, száraz, törékeny, hulló haj, vékony, töredezett, rovátkolt, matt körömlemez)

  A szervezetünk normális fizikai, szellemi és érzelmi aktivitáshoz az anyagcsere folyamatok optimális működéséhez szükségesek a pajzsmirigy hormonok, melyeknek legfontosabb eleme a jód.
  A Bioaktív kékjód+ a jódhiány pótlására ajánlott, és kizárólag az előírt mennyiségben szedhető!

  Kortól, állapottól és az előírásoktól függően napi 1 vagy 2 vagy 3 cseppet nyelvre cseppentve lenyelni, vagy kevés tiszta vízbe cseppentve öblögetve lenyelni naponta egyszer étkezés előtt. A készítményt minden használat előtt jól fel kell rázni.

  A Bioaktív kékjód+ egy cseppje 50 g aktív jódnak felel meg. Fogyasztható úgy is, hogy egy liter tiszta vízbe cseppentjük az előírt napi adagot és azt a nap folyamán megisszuk.

  A pajzsmirigy fokozott működése (hipertireózis) esetén mindenféle jódpótlás szigorúan tilos!
 • Vonalkód 
  59929765
  Vonalkód
  59929765
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25000040