16.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Rendelések feldolgozása 2024 technikai okok miatt az alábbiak szerint alakul:

A 2024. június 24. reggel 7 h után leadott megrendelések 2024. július.08- tól kerülnek feldolgozásra.  Ügyfélszolgálatunk (e-mail, telefon, Facebook)  2024.június 24. és 2024. július 07. között nem elérhető, a személyes átvétel pedig szünetel. Rendszerünk ez idő alatt a rendeléseket zavartalanul fogadja. Köszönjük szíves megértésüket!

THE BRIDGE BIO ZABKRÉM 200 ml

666 Ft
25010205
+
A tejhelyettesítésen túl, mára a tudatos és egészséges táplálkozás alalpvető élelmiszerévé vált. Természetes cukrokat tartalmaz, kizárólag növényi összetevőkből készült.

Összetevők: hegyi forrásvíz, zab* (10%), hidegen sajtolt napraforgó olaj*, tápióka keményítő*, napraforgó lecititn, sürítők: karragén, karobliszt*, tengeri só (*ellenőrzött organikus gazdálkodásból)
** a felhasznált víz a Monti Lesini természetvédelmi területről, 450 méteres tengerszint feletti magasságból eredő hegyi forrásvíz

Magas fehérje tartalma, illetve a nagy mennyiségben jelenlévő telítetlen növényi zsírok és ásványi anyagok teszik a zabot egy kiegyensúlyozott és élénkítő gabonává, melynek az idegrendszerre gyakorolt kedvező hatásai is jól ismertek. Fogyasztása minden évszakban, de a leginkább télen ajánlott. A The Bridge kizárólag első osztályú zabot használ, melyek tanusítvánnyal rendelkező, - vetésforgót alkalmazó - organikus gazdálkodásokból származnak.

A napraforgó olaj előnyös tulajdonságai már régóta ismertek.
Legfontosabb jellemzője, hogy könnyen és jól emészthető. Kiváló tulajdonságai – a telített zsírok alacsony százalékos aránya illetve az egyszeresen és többszörösen telítetlen zsírok megfelelő egyensúlya – biztosítják, a The Bridge termékcsalád különleges könnyűségét és finomságát.

Az egyedi formula a terméket ízletessé, kennyedé (kevesebb, mint 10% zsírtartalom) és rostokban gazdaggá teszi.

A The Bridge Zabkrém idáils sós ételek (pl.: tészták) elkészítéséhez,, valamint egyaránt használható hidegen (desszertek, gyümölcsök) valamint melegen (szószók, zöldségek) is.

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is