Új jelszó kérése

Vény nélkül kapható gyógyszertári termékek a Rákóczi Gyógyszertár kínálatában

Kategóriák

Partnereink

Fizetési megoldásTHE BRIDGE BIO RIZSKRÉM 200 ml

THE BRIDGE BIO RIZSKRÉM 200 ml
394 Ft
The Bridge Bio Rizskrém tejszín, 100% növényi, laktóz-, glutén- és koleszterinmentes, az állati eredetű tejszín tökéletes alternatívája.
 • A tejhelyettesítésen túl, mára a tudatos és egészséges táplálkozás alalpvető élelmiszerévé vált. Természetes cukrokat tartalmaz, kizárólag növényi összetevőkből készült.

  Összetevők: hegyi forrásvíz**, olasz rizs* (30%), hidegen sajtolt napraforgó olaj*, sürítők: karobliszt*, karragén, tengeri só (*ellenőrzött organikus gazdálkodásból)
  ** a felhasznált víz a Monti Lesini természetvédelmi területről, 450 méteres tengerszint feletti magasságból eredő hegyi forrásvíz

  A rizs a világ legfontosabb gabonája, és amint az köztudott, az olasz rizs a legjobbak egyike.
  Ezért készülnek a The Bridge termékei csak teljes kiőrlésű olasz rizsből, melyek ellenőrzött és minősített – vetésforgót alkalmazó – organikus gazdálkodásokból származnak.
  A teljes kiőrlés a rizs esetében rendkívül fontos, mert így megőrizhető az erre a gabonára oly jellemző ásványi sók és értékes anyagok nagy része.

  A napraforgó olaj előnyös tulajdonságai már régóta ismertek.
  Legfontosabb jellemzője, hogy könnyen és jól emészthető. Kiváló tulajdonságai – a telített zsírok alacsony százalékos aránya illetve az egyszeresen és többszörösen telítetlen zsírok megfelelő egyensúlya – biztosítják, a The Bridge termékcsalád különleges könnyűségét és finomságát.

  Az egyedi formula a terméket ízletessé, könnyedé (kevesebb, mint 10% zsírtartalom) és rostokban gazdaggá teszi.

  A The Bridge rizskrém idáils sós ételek (pl.: tészták) elkészítéséhez,, valamint egyaránt használható hidegen (desszertek, gyümölcsök) valamint melegen (szószók, zöldségek) is.
 • Vonalkód 
  8019428005018
  Vonalkód
  8019428005018
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25010206