Új jelszó kérése


BIO NEKTÁR SZŐLŐBŐL ÉS ALMÁBÓL 330ml

BIO NEKTÁR SZŐLŐBŐL ÉS ALMÁBÓL 330ml
465 Ft
Bio Berta bio nektár - Szőlő és alma 330 ml Összetevők: szőlő, alma Fajsz - talán azon egyetlen Árpádkori település Magyarországon, melynek nemhogy szőlővesszeje, de pincéje sem lészen.
 • Összetevők: szőlő, alma
  Fajsz - talán azon egyetlen Árpádkori település Magyarországon, melynek nemhogy szőlővesszeje, de pincéje sem lészen. Ezért is fordulhatott elő, hogy a mi szívünk és szemünk szőlőt nézve nem kizárólag hordót lát, hanem az erőt s lebilincselő szépséget szállítani képes gyümölcslét. A must körül elhagyhatók a parádézó hívságok (... Akadémia, ... lovagrend, ... út, stb. ). A szőlő és az emberi szervezet csak a mustig egy test, egy lélek, a musttól-borig fázis már nem önjáró, ehhez már mesterkedés szükséges. Igaz a pincekanyarral sok szép élménnyel - mámorral veretesebb az életünk. Szomszédasszony a sárközi tájból is - mint jó magyar - három gyógyír igazságot lelt. Mezőről a spárgalevesért, gyümölcsöséből a szőlő-mustért, háziállattartásából a galamblevesért hálásak a gyógyult betegek.
  Magyar Táplálékallergia - és Táplálékintolerancia Adatbank alapján a Bio Berta rostos gyümölcslé szőlőből, az alábbiaktól mentes:Tejfehérje, Tejcukor (laktóz), Tojás, Szója, Glutén, Földimogyoró (arachis), Benzoesav és származékai, Azoszinezékek, Kéndioxid és származékai.
 • Vonalkód 
  5999534380557
  Vonalkód
  5999534380557
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25000072