Egy bögre habos kakaó és a kedvenc könyved a kezedben? Ugye Te is nehezen tudsz ennél jobbat kitalálni? Most már kakaóból is elérhető az organikus változat. Ha érdekel az egészséged megéri erre váltani!
A bio kakaópor kiváló minőségű, ellenőrzött ökológiai termesztésből származó kakaóbab felhasználásával készül, hozzáadott cukor nélkül. A kakaó gazdag magnéziumban, foszforban, rostokban, alkaloidokban (a teobromin a kakaószemek legfontosabb alkaloidja, amelynek szerkezete a koffeinhez hasonló, de annál mintegy tízszer gyengébbek az élettani hatásai), valamint polifenolokban is.
Tejben, tejhelyettesítőben oldva, agave-, rizs-, kókuszvirágszruppal vagy nádcukorral édesítve finom kakaóital készíthető belőle, emellett sütemények készítéséhez is ajánljuk!
Energia(KJ) |
1 438.0 kJ / 347.0 KCAL |
---|---|
Zsír |
11.0 g |
Amelyből telített zsírsavak |
6.5 g |
Szénhidrát |
14.1 g |
Amelyből cukrok |
0.0 g |
Só |
0.3 |
Fehérje |
24.9 g |
Allergénfigyelmeztetés |
Allergénmentes |
Egészséges életmóddal kapcsolatos adatok |
*Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó alkotó. |
Jogi szabályozás |
Élelmiszerekre vonatkozó általános és bio jogszabályok |
Összetevők |
kakaópor*. |
Felhasználási információk |
Hideg vagy meleg tejben tejhelyettesítőben elkeverve finom kakaóital készíthető. |
Tárolási információk |
Száraz és hűvös helyen tárolandó! |
Újrahasznosítási információk |
Metalizált BOPP |
Nincsenek bejegyzések
© 2025 Internetpatika Kft.