Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
15.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

BABOS ZAKUSZKA /BIOPONT/ 200 g

703 Ft
25006307
+
A zakuszka sokak által ismert és kedvelt zöldségkrém, amely kenhető kenyérre, de felhasználhatjuk ételek ízesítésére is. Itt az ideje, hogy a legfinomabb és legjobb minőségű szezonális alapanyagokat felhasználva hozzáfogjunk az elkészítéséhez.

A 100% növényi alapanyagokból, tartosító- és színezékmentesen előállított szendvicskrém. Ajánljuk minden hidegkonyhai készítményhez, illetve sütéshez, főzéshez.

Összetétel: tarkabab (32%), pritaminpaprika, kukoricacsíra-olaj, vöröshagyma, víz, paradicsomsűrítmény, tengeri só, fűszerek:só, bors, babér.

Az organikus étel olyan termék, amelyet permetezőszerek és műtrágya nélkül állítottak elő természetes módszerekkel, nem pedig a természetet legyőzve, ezáltal minimálisra csökkentve
a környezet és az élővilág károsodását.
Nem engedélyezett a genetikai módosítás vagy a módosított adalék anyagok alkalmazása sem. Az organikus ételek előállítása törvényileg szabályozott, a termelőket nyilvántartásba veszik.
A legjobb választás azok számára, akik támogatják a biogazdálkodás környezetvédő hatását, minimálisra kívánják csökkenteni a növényvédő szerek fogyasztását, és kerülik a genetikailag módosított élelmiszereket.
Egyelőre nem bizonyított egyértelműen, hogy az organikus étel egészségesebb, táplálóbb lenne vagy jobb ízű, mint a hagyományosan termesztett növényi élelmiszerek. Az organikus ételekben tendenciaszerűen kevesebb víz van, és tömegegységre számítva nagyobb koncentrációban tartalmaznak tápanyagokat.

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is