Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
11.499 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Fogzás, fogápolás

2 302 Ft

MOST BEVEZETŐ ÁRON!

A nenedent baby tanuló szett segítségével a kicsik már az első naptól kezdve játékosan készíthetjük fel a későbbi önálló fogmosásra. A tanulószett a speciálisan kifejlesztett baba-fogkrém mellett egy ujjra húzható fogkefét is tartalmaz, melyen puha szilikon sörték találhatóak. Könnyen az anyuka ujjára húzható, így az első fogacskák gyengéden, mégis alaposan tisztíthatóak. Gyengéd babafogkrémet tartalmaz, melynek összetétele figyelembe veszi, hogy a babák még lenyelik.

+

1 744 Ft
Körömvédő lakk makacs körömrágás és ujjszopás leküzdésére.
+

999 Ft
Használata a nenedent-baby tanulófogkrémet követően, 2-4 éves kor között ajánlott. Olyan gyermekek számára, akik egyéb módon (pl. fluortabletta, magas fluorid tartalmú ivóvíz, fluoriddal dúsított konyhasó) elegendő fluoridhoz jutnak, illetve a fogkrémet még nem tudják kiköpni.
+

999 Ft

A nenedent fluoridos gyermekfogkrémet a tejfogak kíméletes, de alapos tisztítására fejlesztették ki. 3x-os védelemmel rendelkezik:

+