16.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

ARSAD AZ ÉLET VÍZE /ARQUEBUSADE 100ml

12 831 Ft
25013456
+
Az Igazi Arquebusade Vízzel 2005 óta közel 200 esetet figyeltem meg és dokumentáltam. Ezek közül 100 esetben különböző bőrelváltozásoknál (ekcéma, gombás fertőzések, diabetikus fekélyek, égési sérülések) tapasztaltam jelentős javulást. Az East Park Research Inc.-nél töltött kutatómunkásságom során kevés olyan jó hatású készítménnyel találkoztam, mint az Arsad Igazi Arquebusade Víz.
Arsad az élet vize. A franciaországi St-Antoine monostorban élt szerzetesek készítették ezt a növényi kivonatot. Az Arsad-ban található gyógynövényeket több ezer éves leírt tapasztalatok alapján dolgozták fel. Ma az Arsad Svájcban készül a középkori eredeti recept alapján az ősi eljárás szerint. Kitűnő gyulladt bőrre, pattanásokra. Bőrmegújító és tápláló hatása a ráncok csökkentését, kisimulását eredményezi. Bőrsérülések helyreállítását, regenerálódását segíti, bőrviszketegséget csökkent. Hatásos a darázs és más rovarok okozta bőrirritációra. Rendkívül hatékony a napégés ellen.
ARSAD az élet vize termék születése több mint 500 évvel ezelőtt kezdődött a középkori Szent Antal monostorban, ahol az ott élt szerzetesek olyan, több tucat aromatikus gyógynövény kivonatából nyert gyógyvizet készítettek, amivel az akkori katonák sebesüléseit, gyulladásos betegségeit, bőrsérüléseit sikeresen ápolták.
Az ARSAD bemasszírozásával, kevés pénzből, hatékonyan megoldható a környezeti ártalmak, kezdődő betegségek, problémája. Segítségével csökkenthető a stresszel összefüggő betegségek, pl: a fejfájás, magas vérnyomás, krónikus fáradság kialakulása. Hatékonyan segít az ülőmunka végzéséből adódó hát és vállizmok feszültségének oldásában, csillapítja a számítógép használatánál jelentkező kéz, és karfájást és csökkenti a stressz szintet. Az ARSAD hatására aktiválódik a szervezet önregenerálódó képessége, oldódik a stressz, javul a keringés, és a mozgásszervi problémák is enyhülnek.

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is