Új jelszó kérése

Vény nélkül kapható gyógyszertári termékek a Rákóczi Gyógyszertár kínálatában

Partnereink

Fizetési megoldásAROMATERÁPIÁS SZAPPAN LEVENDULA 90 g

AROMATERÁPIÁS SZAPPAN LEVENDULA 90 g
421 Ft
Természetes növényi szappan a levendula illataromáival és hatóanyagaival.
 • A Tulasi aromaterápiás szappan az egyetlen Magyarországon gyártott forgalomban lévo szappan, amely 100%-ig növényi alapanyagokból áll a festéktol az illatanyagon át az alapanyagig. A növényi alkotórészek egyben hatóanyagok is. Jól kiegészítik a bőr természetes védelmi funkcióját. Az illóolajok elsosorban a kellemes illatot biztosítják a tisztálkodás során, de természetes baktériumölo hatásuk is rendkívül figyelemreméltó.

  Az alapanyag (kókuszvaj és pálmamagolaj) magas laurilsav tartalmánál fogva kiváló habzást eredményez. Rendkívül tartós, jó szilárdságú, kemény szappanok. A marhafaggyúból eloállított szappanokhoz képest a növényi alapanyag biztosítja a bőr természetes légzését, nem tömi el annak pórusait. Csomagolás: 125g-os töltési tömeg nátronpapírba csomagolva.

  Az aromaterápiás és az öntött szappanok illóolajat tartalmaznak, és ezáltal fejtik ki jótékony hatásukat. Minden egyes aromaterápiás szappan különös gonddal, kézi erővel készül. A szappanforgácsot hidegen sajtoljuk, hogy az illóolajok természetes hatóanyag tartalmát megőrizzük.
 • Vonalkód 
  5999500511404
  Vonalkód
  5999500511404
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25006474