Új jelszó kérése


ARKOCAPS ZÖLDTEA KAPSZULA 45 DB

ARKOCAPS ZÖLDTEA KAPSZULA 45 DB
2 370 Ft
A levelek koffein tartalma segíti a trigliceridek kijutását a zsírszövetből, így az addig tárolt zsírok szabaddá válnak, és a szervezet könnyedén lebontja őket.
 • Felhasznált rész: a bimbók és az ágak első két levele 390 mg fagyasztva őrölt teljes növény por kapszulánként

  Segítség az alakformáláshoz

  Ez a faféleség Indiából származik, és az európaiak csak a 17. században fedezték fel maguknak. A levelek megerjesztésével igen megbecsült italhoz jutottak, melyet az indiaiak „fejedelmi italnak” hívtak. A fitoterápia a zöldtea fiatal leveleit és bimbóját fogyókúrás szerként használja. A levelek gyönyörű, mélyzöld színben pompáznak, de az igazi erények a benne levő anyagokban rejlenek: páratlan zsírbontó képességgel rendelkeznek. A levelek koffein tartalma segíti a trigliceridek kijutását a zsírszövetből, így az addig tárolt zsírok szabaddá válnak, és a szervezet könnyedén lebontja őket. A másik lényeges hatóanyag a zöldtea levelében a polifenol, amely gátolja zsírok és szénhidrátok felszívódását, magyarul segít csökkenteni a kalória-bevitelt.

  Ajánlható: túlsúly esetén, fogyókúra során előforduló fáradtság, kimerültség esetén

  Figyelmeztetés: testsúlycsökkenést csak kontrollált kalória bevitel mellett okoz.

  Adagolás: napi 2-2 kapszula reggel és délben egy nagy pohár vízzel!

  Mellékhatások, ellenjavallatok: nincs ismert mellékhatása. Terhes ill. szoptató anyák beszéljenek a kezelőorvosukkal, mielőtt használni kezdenék.
 • Vonalkód 
  5999884067566
  Vonalkód
  5999884067566
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25019030