Új jelszó kérése


ARKOCAPS GALAGONYA KAPSZULA 45 DB

ARKOCAPS GALAGONYA KAPSZULA 45 DB
2 030 Ft
A galagonyában lévő flavonoidok, névszerint a hyperoside és a vitexin szabályozzák a szívverést, lassítják a szorongás okozta gyors szívritmust. A galagonya tágítja a koszorúereket, ezáltal segíthet megelőzni anginás rohamokat.
 • Felhasznált rész: virágzat 350 mg fagyasztva őrölt teljes galagonya por

  Álmatlanság, szorongás, szapora szívverés

  A galagonya termését Európában már régóta használják gyógyításra és táplálékként is. A galagonya összefoglaló név, a Crataegus növénycsaládba közel 280 faj tartozik, melyek a Föld kevésbé meleg éghajlatú részein, Amerikában, Ázsiában és Európában is megtalálhatóak. Az elmúlt húsz évben több kereskedelmi forgalomban kapható galagonya tartalmú készítménnyel végeztek placebóval kontrollált dupla-vak klinikai vizsgálatokat. Ezek kimutatták, hogy a flavonoidok, névszerint a hyperoside és a vitexin szabályozzák a szívverést: lassítják a szorongás okozta gyors szívritmust. A galagonya tágítja a koszorúereket, ezáltal segíthet megelőzni anginás rohamokat.

  Adagolás: napi 3x1 kapszula, reggel, délben és este, étkezés közben. Amennyiben szükséges, a napi dózist fel lehet emelni összesen 5 kapszulára.

  Ellenjavallatok: nem ismeretes. Terhesség és szoptatós idején: nincs ismert korlátozás, de nincsenek vonatkozó adatok sem.

  Gyógyszerkölcsönhatások: amennyiben szívgyógyszert szed, a galagonya alkalmazását beszélje meg kezelőorvosával!

  Regisztrációs szám: 3893/2008 OÉTI
 • Vonalkód 
  5999884067467
  Vonalkód
  5999884067467
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25114002