Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.
12.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 6000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Anaftin gél 8 ml

2 625 Ft
35020689
+


A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

 

 

A hosszú csőrös végződés megkönnyíti a felvitelt a sérülés helyére, közvetlenül az afta felszínére.
Felnőtteknek és gyermekeknek is ajánlott, amennyiben helyesen tudják alkalmazni a terméket.
Csillapítja a fájdalmat.
Önálló, körülhatárolt afták esetén.
Pontos felvitel.
Felnőttek és gyermekek számára.

Hogyan működik az Anaftin®?
1. Gyors védelem a fájdalom ellen:
Polivinil–pirrolidon (PVP) összetevőjének köszönhetően az Anaftin® védőfilmet képez a fekélyen. Ez a film megvédi a seb (afták) érintett idegvégződéseit a további irritációtól, ezáltal csökkenti a fájdalmat, a sebet lezáró védőfilm pedig segít megelőzni az afták felülfertőződését.
2. Természetes sebgyógyulás:
A fájdalom elleni védőpajzs alatt az Anaftin® egyedülálló összetétele elősegíti a természetes gyógyulást. Az Anaftin® összetevői megkötik a vizet, ezáltal olyan környezetet teremtenek, amely segíti a hámszövet regenerálódását. Az aloe vera fokozza a nedvesítő hatást, és nyugtatja, enyhíti az irritált felületeket.

Alkalmazás módja:
Az Anaftin® gélt mindig az alábbi használati utasítások pontos betartásával kell alkalmazni:
A készítmény keresztszennyeződésének elkerülése érdekében az Anaftin® gél applikátorát csak egy beteg használhatja. Az Anaftin® gél használata ellenjavallt az összetevők bármelyikével szembeni ismert túlérzékenység esetén. Ha gyakran előfordul Önnél szájüregi fekély, javasoljuk, hogy forduljon orvoshoz.

Összetevők: Tisztított víz, polivinil–pirrolidon (PVP), maltodextrin, propilén–glikol, PEG-40 hidrogénezett ricinusolaj, xantán gumi, kálium–szorbát, nátrium–benzoát, nátrium–hialuronát, ízesítőanyag, benzalkónium–klorid, dinátrium–EDTA, nátrium–szacharinát, dikálium–glicirrizát, Aloe barbadensis.

Figyelmeztetések: A készítmény keresztszennyeződésének elkerülése érdekében az Anaftin® gél applikátorát csak egy beteg használhatja. Az Anaftin® gél használata ellenjavallt az összetevők bármelyikével szembeni ismert túlérzékenység esetén. Ha gyakran előfordul Önnél szájüregi fekély, javasoljuk, hogy forduljon orvoshoz.

Óvintézkedések és figyelmeztetések: Ne használja a lejárati időn túl, illetve ha a tubus sérültnek tűnik vagy szivárog. A készítmény gyermekektől elzárva tartandó! Szobahőmérsékleten, közvetlen hőhatástól védve tárolandó. Nem fagyasztható.

Forgalmazza: Berlin-Chemie AG
Glienicker Weg 125,12489 Berlin
Németország
 

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is