16.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

ACTIMOVE térdkalácsot szabadon hagyó térdtámasz M 1db

9 020 Ft
25128580
+

Actimove térdkalácsot szabadon hagyó térdtámasz krónikus, degeneratív eredetű térd fájdalom enyhítésére

1 db/doboz

Túlerőltetésből fakadó, vagy ismétlődő fájdalom szindrómák esetén, illetve krónikus degeneratív térd problémák esetén

M: 36 - 41 cm

A megfelelő méret kiválasztásához a térdet enyhén behajlítva mérjük meg a térdhajlat körfogatát.

Nyissa ki a dobozt, és vegye ki belőle a terméket. Húzza fel a térdére oly módon, hogy az Actimove logó felül, a comb felé nézzen a térdkalács pedig a nyitott részhez essen.

A javasolt viselési idő változó, de általában a testmozgás vagy a fizikai tevékenység időtartamára, azaz 30-180 percre korlátozódik. Akut állapotban a térdtámasz egész nap viselhető. A termék viselése nem javasolt éjszaka és pihenőidőben, mert a túlzott használat miatt

az izomzat legyengülhet, az izom stabilizáló, megtartó funkciója sérülhet. A gyógytorna idejére levehető orvosi indikáció alapján.

 

A térdkalácsot szabadon hagyó kialakítás segít

a fájdalom csökkentésében. Puha, latex- és pamutmentes fonalak a tartós kényelem érdekében. Egyedi, spirálos, varrás nélküli kialakításával segíti a jó illeszkedést. Anyagából és kialakításából kifolyólag nem gyűrődik a térdhajlatban. Megerősített szélek a hosszan tartó viselhetőségért. Mindkét lábon alkalmazható. 40°on mosható"

Gyógyászati segédeszköz. A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát! Az Actimove termékek elérhetők a patikában, vagy a  gyógyászati segédeszközboltokban. A termék megvásárlásához orvosi rendelvény nem szükséges.

Ismerje meg többi Actimove ízületrögzítő termékünket is!

Actimove térdkalácsot szabadon hagyó térdtámasz krónikus, degeneratív eredetű térd fájdalom enyhítésére

A biomechanikai szakemberek által tervezett 4 féle méretben elérhető Actimove térdkalácsot szabadon hagyó térdtámasz króniuks, degeneratív eredetű fájdalom enyhítésére szolgál. Az oldalsó merevítésnek köszönhetően stabilan rögzítést biztosít. Az innovatív helikális szövésnek, és a puha, latex- és pamutmentes fonalaknak köszönhetően viselése tartós kényelmet ad.  Ergonomikus kialakításának köszönhetően formája követi a test vonalát, így biztosítva az anatómiai viszonyoknak megfelelő gyógyulást, támasztást és rögzítést.

AZ EGYES TERMÉKEK HASZNÁLATA ELŐTT A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Higéniai termék! 

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is