Új jelszó kérése


Zöldlomb mosószóda mosószer és általános tisztítószer (nátrium karbonát) 1,5 kg

Zöldlomb mosószóda mosószer és általános tisztítószer (nátrium karbonát) 1,5 kg
635 Ft
A mosószóda (nátrium karbonát, sziksó) biológiailag lebomló, vízlágyító, áztató és jó zsíroldó tisztítószer.
 • A mosószódát használhatja mosáshoz önállóan a "hagyományos" mosópor helyett vagy azzal kombinálva, mosódióval keverve, hogy fokozza a tisztító hatást. A mosószóda könnyen öblíthető, így a legtöbb mosószerrel ellentétben nem marad belőle a ruhában mosás után, így allergiások, érzékeny bőrűek is használhatják.

  Felhasználás: Mosáshoz: a hagyományos mosószer 1/3-a 1/2-e helyettesíthető mosószódával, mosódió mellé kb. 3 evőkanálnyit adjunk. Áztatáshoz, foltok eltávolításához: 5 liter meleg vízhez adjunk kb. 2 evőkanálnyi mosószódát (Figyeljen a textília színtartósságára!). Általános tisztításhoz: 1 liter meleg vízhez adjunk 1-3 evőkanálnyit szennyeződéstől függően, különösen jó zsíros szennyeződések eltávolítására pl. tűzhely, zsíros csempe, linóleum. Mosogatás: 5 liter meleg vízhez 1 evőkanálnyit oldjunk fel. Alumínium edényekhez ne használja! A mosószódával történő mosogatás/ tisztítás után alapos öblítés (esetleg ecetes vízzel) szükséges, megelőzendő a felület foltos száradását.

  Jó tanács: Amennyiben a lefolyóba nem teljesen feloldott mosószóda kerül, öntsön utána meleg vizet, hogy megelőzze az anyagnak a csőbe való lerakódását.

  Összetétel: 100 % mosószóda /nátrium karbonát/

  Figyelmeztető (H) mondat : Súlyos szemirritációt okoz.
 • Vonalkód 
  5997343500197
  Vonalkód
  5997343500197
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25125588