Új jelszó kérése


Zeonatur-C étrend-kiegészítő 230 g

Zeonatur-C étrend-kiegészítő 230 g
2 642 Ft
A ZeoNatur-C olyan étrend-kiegészítő, mely 5 féle gyümölcs és természetes C-vitamin bioaktív koncentrátuma.
 • Olyan gyümölcsöket válogattunk össze, melyek eredete végigkövethető a ”bokortól az üvegig”, így a minőség mindvégig ellenőrizhető marad. A táplálkozási szakemberek véleménye szerint a gyümölcsök lényeges szerepet játszanak a legelterjedtebb betegségek megelőzésében, az ember egészségi állapotának a javulásában, ugyanis az egészséges táplálkozással a betegségek jelentős része megelőzhető. A ZeoNatur-C nem pótolja az egészséges táplálkozást, de hozzásegít, hogy a fontos anyagok a szervezetbe jussanak.

  A ZeoNatur-C főbb összetevői:
  - Fekete bodza velő
  - Kékszilvavelő
  - Fekete szeder velő
  - Málnavelő
  - Kékszőlővelő
  - C-vitamin (aszkorbinsav)
  - Citromsűrítmény

  A ZeoNatur-C előnyei:
  - 5 féle gyümölcs egyedülálló koncentrátuma
  - Bioaktív növényi anyagot tartalmaz (mint a polyphenol, karotin).
  - Jó ízű, a gyermekek is fogyaszthatják
  - Nem tartalmaz állati eredetű anyagokat
  - Nem tartalmaz tartósítószert
  - Nem tartalmaz színező és aroma anyagokat

  A ZeoNatur-C olyan növényi anyagokat tartalmaz, amelyek természetes módon erősíthetik az emberi immunrendszert, leköthetik a káros szabad gyököket, javíthatják az emésztést és az anyagcserét.

  Milyen hatások érvényesülnek a ZeoNatur-C-ben?
  A poliphenolok és az anthocyan a növények által termelt másodlagos növényi anyagok csoportjába tartoznak, melyeknek az emberi szervezetre gyakorolt pozitív hatása többszörösen kimutatott.

  Hogyan készül a ZeoNatur-C?
  A ZeoNatur-C első osztályú, válogatott gyümölcsökből készül. Először elválasztjuk a gyümölcshúst és a héjat a magoktól, majd egy kímélő, vákuumos eljárással, alacsony hőmérsékleten besűrítjük a gyümölcs velőt. Ez a módszer megóvja a természetes anyagokat a gyümölcsökben. Ezt követően adagoljuk hozzá az egyéb vitaminokat és mineráliákat.

  Felhasználási javaslat:
  A ZeoNatur-C fogyasztható önmagában is, de italként vízzel hígítva, vagy joghurtban, desszerttel, reggeli müzliben elkeverve is alkalmazható. A megfelelő hatás elérése érdekében a hosszú távú alkalmazás ajánlott, hogy az értékes bioaktív anyagok megfelelően kifejthessék hatásukat.

  Naponta egyszer étkezés előtt vagy alatt egy teáskanál, 10 ml (C-vitamin 152 % RDA*)/nap, valamint igény szerint maximum 20 ml (C-vitamin 304,5% RDA*)/nap, több alkalomra elosztva. A száj nyálkahártyáján keresztül közvetlenül a véráramba kerülnek a készítmény hatóanyagai, ezért tartsa minél tovább a nyelve alatt, majd nyelje le. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
  Ne lépje túl az ajánlott mennyiséget!

  *RDA: felnőttek számára javasolt napi bevitel

  FIGYELMEZTETÉS: A javasolt napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A terméket kisgyermekek elől elzárva kell tartani!
 • Vonalkód 
  5999555492024
  Vonalkód
  5999555492024
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25126640