Új jelszó kérése


Zafír grapefruitmag olajkapszula 60db

Zafír grapefruitmag olajkapszula 60db
3 987 Ft3987
A grapefruitmag olaja mind külsőleg, mind belsőleg igen hasznos támogatója lehet az emberi szervezetnek. Fontos kiemelnünk aktív bioflavon tartalmát, illetve kifejezetten antiszeptikus hatását is.
 • A mediterrán népcsoportok évszázadok óta - bár akkor még speciális, erre a célra kialakított kőedényekben pépesre zúzva - használták a grapefruitmag olaját. az ő elsődleges megfigyeléseikre alapozza a modern orvostudomány azt a feltevést, hogy a grapefruitmag olaja mind külsőleg, mind belsőleg igen hasznos támogatója lehet az emberi szervezetnek.

  A mai orvoslás már specifikusan kutatja azt a hatásmechanizmust, amelynek az eredményeképpen hatásosan alkalmazható lenne a bőr, illetve a külső hámréteg élettani működésének a támogatására. Külsőleg dörzsöléssel, masszírozással a bőr szöveteire gyakorolt, belsőleg a májat regeneráló és zsírégető hatása előnyös.Fontos kiemelnünk aktív bioflavon tartalmát, illetve kifejezetten antiszeptikus hatását is.

  A grapefruitmag kivonatát már Nagy Sándor harci gyógyítói is használták, a mai népi orvoslás pedig a láb bőrébe masszírozva is használja a grapefruitmag olaját.

  Adagolás: a téli hónapokban folyamatosan napi 2, nyáron napi 1 kapszula.
 • Vonalkód 
  5999529675699
  Vonalkód
  5999529675699
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25000111