Új jelszó kérése

Vény nélkül kapható gyógyszertári termékek a Rákóczi Gyógyszertár kínálatában

Kategóriák

Partnereink

Fizetési megoldásXILOVIT RÁGÓGUMI PROTECT FODORMENTÁS 10 db

XILOVIT RÁGÓGUMI PROTECT FODORMENTÁS 10 db
258 Ft258
A Xilovit protect rágók 100%-ban xilittel édesítettek. Természetes xilites védelmet biztosítanak a fogaknak.
 • Xilovit Protect – ha nincs kéznél a fogkeféd…

  - Csökkenti a fogszuvasodás kockázatát*
  - Mesterséges édesítőszert nem tartalmaz
  - Optimalizálja a száj pH értékét

  *A 100%-ban xilittel édesített rágógumik napi legalább háromszor 2-3 gramm, étkezések utáni fogyasztása csökkenti a fogszuvasodás kockázatát.

  Összetevők: 67% xilit, rágógumi alapanyag, természetes ízesítő, glicerin, szójalecitin, méhviasz, gumiarábikum. (Nem tartalmaz aszpartamot.)

  Több mint rágó!
  Miben más?

  A Xilovit Protect rágók 100%-ban xilittel édesítettek. A xilit a legjobb édesítőszer a fogak védelme szempontjából. Ezt igazolja az elmúlt 35 évben a különböző országokban elvégzett több mint 1500 klinikai teszt eredménye, melyekben kizárólag 100%-ban xilittel édesített rágókat használtak, és a fogszuvasodás kockázatának drasztikus csökkenését figyelték meg. A xilitet öt szénatomos szerkezete miatt a baktériumok nem képesek lebontani, így csökkenti a fogszuvasodást okozó baktériumok savtermelését, ezzel a fogszuvasodás kockázatát.

  A Xilovit Protect rágók fokozzák a nyáltermelést, így étkezés után fogyasztva optimalizálják a száj pH értékét.

  Kizárólag természetes anyagok ízesítésével készülnek. Ennek köszönhetik természetesen finom, édes ízüket is.  A 100%-ban xilittel édesített rágógumi napi legalább háromszor 2-3 gramm, étkezések utáni fogyasztása csökkenti a fogszuvasodás kockázatát.

  A lyukas fogak elkerülésének egyik módja a szájban a fogszuvasodásért felelős savak mennyiségének csökkentése.
  A xilitet az öt szénatomos szerkezete miatt a baktériumok nem képesek lebonatni, így nem alakulhatnak ki a fogszuvasodásért felelős savak.

  A Xilovit rágógumik nemcsak fogainkat védik, de nagyon kellemes édes ízűek is. Működési elvük, hogy a bennük található xilit kioldódik, és ezáltal védelmet biztosít a fogaknak, mivel megakadályozza a fogszuvasodást okozó baktériumok savtermelését.

  A Xilovit protect termékcsaláddal (fogkrém és 100%-ban xilittel édesített rágógumik) a xilit előnyei maximálisan kihasználhatók.

  A xilit akkor tudja kifejteni a legoptimálisabban a hatását, ha rendszeresen és gyakran használjuk. 4-12 gramm xilit napi elfogyasztása hatékony lehet, azonban fontos, hogy a nap folyamán elosszuk a xilit bevitelét. Napi 3-5 alkalommal fogyasszunk vagy használjunk xilitet, akár rágógumi, édesítő vagy fogkrém formájában.

  Ha a xilitet rendszertelenül fogyasztjuk, vagy ritkán fogyasztunk belőle nagyobb mennyiséget az nem olyan hatékony, mintha többszöri alkalmakra elosztva fogyasztunk, ill. használunk belőle keveset. A maximális hatás elérése érdekében rögtön étkezés után fogyasszunk 100%-ban xilittel édesített rágót vagy mossunk fogat a Xilovit protect fogkrémmel.
 • Vonalkód 
  5999026340847
  Vonalkód
  5999026340847
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25006375
Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.