Új jelszó kérése


Veinoplus Arterial elektrostimulátor készülék 1 db

Veinoplus Arterial elektrostimulátor készülék 1 db
49 081 Ft
Ingyenes szállítás:

Ingyenes kiszállítás!

A Veinoplus Arterial csökkenti az alsó végtagi érszűkületes fájdalmakat és segít a tünetek súlyosbodásának megelőzésében. Kedvező hatása orvosi tanulmányokkal igazolt.
 • Kik számára ajánlott a használata?

  Az alsó végtagi perifériás érbetegség (érszűkület) tünetei által érintett személyek, függetlenül attól, hogy milyen súlyosságú az elváltozás. Klinikai tanulmányok során a készüléket használók érintett végtagjának vérkeringése szignifikánsan javult, továbbá a nehezen gyógyuló sebek gyógyulása jelentősen gyorsult (a nem használókhoz viszonyítva).

  Milyen tünetek, panaszok esetén javasolt a Veinoplus Arterial alkalmazása?

  Kezdődő érszűkületes panaszok esetén (hideg láb)
  Klaudikációs fájdalmak megjelenése esetén – bizonyos járási távolság megtétele után a végtag elégtelen vérellátása miatt erős lábikra fájdalom jelenik meg, mely megállásra kényszeríti a beteget. Rövid idő múlva a fájdalom enyhül, de járás közben ismétlődik.
  Alsó végtagi nehezen gyógyuló sebek (fekélyek) kezelésére
  Alsó végtagi duzzanat (ödéma) csökkentésére

  Hogyan kell használni a készüléket?

  A készülékkel kapott nagy felületű elektródákat a vádlira kell felragasztani. Be kell kapcsolni a készüléket, mely automatikusan megkezdi az elektrostimulációt. A kezelés intenzitását Önnek kell beállítania – minél erősebb az impulzus, annál hatékonyabb, de annál kellemetlenebb is lehet. Olyan erősséget kell beállítania, amelynél a vádli izmok láthatóan és erőteljesen összehúzódnak, de nem kellemetlenek az Ön számára.

  Hogyan működik a készülék?

  A készülék a bekapcsolása után elektromos impulzusokkal stimulálja a vádli izmait, melyek hatására az izmok ismétlődően összehúzódnak. E passzív, erőkifejtés nélküli összehúzódások során az izmok összenyomják a mélyben elhelyezkedő vénákat és nyirokereket, és ezzel a vért felfelé, a szív irányába pumpálják, segítik a vénás- és nyirokkeringés javítását az alsó végtagban.

  Milyen időtartamú egy kezelés?

  A kezelés időtartama 60 perc. A készülék a program végén kikapcsol.

  Milyen mellékhatások lehetnek?

  Az impulzus a természetes idegi jelekhez hasonló, így alkalmazása semmilyen kockázattal, mellékhatással nem jár. Az impulzusok nagyon kicsi energiájúak, ezért biztonságosak és semmilyen veszélyt nem jelentenek az emberi szervezetre.

  Mennyi idő kell a hatás kialakulásához?

  Enyhébb esetben a fájdalomcsökkentő hatás már az első 60 perces kezelés után érezhető. Ilyen tünetek esetén napi egyetlen kezelés végzendő. Súlyosabb esetben, például lábszáron levő nem gyógyuló seb (fekély) esetén a kezelés hatása 10-15 napos rendszeres alkalmazás után észlelhető.

  Kik számára NEM ajánlott a Veinoplus Arterial?

  Tilos elektrostimulátor alkalmazása pacemakerrel élők, súlyos szívritmuszavarban szenvedők számára. Tilos az alkalmazása akut vénagyulladásban (sem felületi, sem mélyvénás esetben). Nem alkalmazható gyulladt bőrterületen vagy daganatos elváltozás esetén.

  A készüléket napi használatra tervezték.

  Egy kezelés 60 percig tart - a készülék automatikus programot futtat, a kezelés leteltével kikapcsol.

  A kezelésnek semmilyen mellékhatása sincs, akár többször is használhatja minden kedvezőtlen következmény nélkül!

  A kezelés intenzitása hatással van a kezelés eredményességére: minél intenzívebb az impulzus, annál hatékonyabb az izomösszehúzódás és a keringésjavító hatás is.Azonban az intenzitás növelése egy bizonyos idő után kellemetlenné válhat. Olyan intenzitást kell beállítania, ami a lehető legerősebb, de még nem fájdalmas.
 • Vonalkód 
  3401051021131
  Vonalkód
  3401051021131
  ÁFA kulcs
  27
  Cikkszám
  25125093