16.000 Ft-tól ingyenes szállítás
Akár 2-3 napos szállítás
Több, mint 4000 termék
Kapcsolat:
+36 (20) 439 4366
info@internetpatika.hu

Tricovel Biogenina 10 mg étrend-kiegészítő tabletta 30db

6 770 Ft
25126474
Nincs készleten

A Giuliani - olasz nagymúltú gyógyszercég - Hajhullás Elleni Kutatási részlege által kifejlesztett Tricovel® tabletta mind nők mind férfiak számára segítséget jelenthet.

A gyógyszeriparban kifejlesztett nyújtott hatóanyag-leadási technológiának köszönhetően elegendő mindössze napi 1 tabletta bevétele, hogy a hajnak egész napos táplálást, védelmet biztosítson.

 

Részletes termékleírás

 

A haj a szőrtüszők alapjánál levő dermális papilla aktivitása alapján meghatározott növekedési ciklus szerint keletkezik, hullik ki és nő újra. A dermális papilla a vér által szállított tápanyagokat a haj növekedéséhez szükséges energiává alakítja.

Naponta általában körülbelül 80-100 hajszál hullik ki, és ezeket újonnan nőtt hajszálak helyettesítik. Ha több mint 100 hajszál hullik ki, és nem nő helyettük új, hatékony kezelésre van szükség.

 

Kiegyensúlyozatlan étrend, évszak-váltás, napsugárzás, dohányzás, érzelmi stressz, várandósság, szülés, hormonális változás, egyes gyógyszeres kezelések hatására előfordulhat, hogy a kihullott hajszálak helyett nem nőnek újak, vagy az újonnan növő hajszálak vékonyabbak és gyengébbek. Ez hajhulláshoz, hajvesztéshez vezet, mely a teljes hajas fejbőrt érintheti.

 

A Tricovel® TricoAge 45+ a Giuliani Haj Kutatási Részlege által célzottan kifejlesztett étrend-kiegészítő menopauza előtt álló, illetve menopauzás nők részére.

 

 

Hogyan hat a Tricovel® Tricoage45+

A Tricovel® TricoAge 45+ belülről hatva segít, hogy a hajnak nélkülözhetetlen tápanyagok a szója izoflavonokkal együtt érjenek célba. A BioEquolo® természetes összetevőknek – mint az indás infű (Ajuga reptans) – és fermentált szójának az egyedülálló és szabadalmazott kombinációja, mely – köszönhetően a Giuliani által kifejlesztett és szabadalmazott eljárásnak – lehetővé teszi a szója izoflavonok optimális felhasználását.

A formulát gazdagították biotinnal – mely hozzájárul a haj normál állapotának fenntartásához –, argininnel, ornitinnel, kálcium-pantotenáttal, rezveratrollal, valamint rézzel és cinkkel, melyek hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Ezenfelül a réz hozzájárul a haj normál pigmentációjához, a cink pedig szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben, beleértve a keratint.

 

 

Optimális felszívódás

A Tricovel® TricoAge 45+-t úgy alakították ki, hogy aktív összetevőinek felszívódása optimális legyen. A szója fermentáció lehetővé teszi az izoflavonok szervezetben történő jobb felhasználását. A cink liposzomális formája elősegíti ezen tápanyag felhasználását és biohasznosulását. A szabadalmazott R-Plus (nyújtott hatóanyagleadás) technológiának köszönhetően – mely egy innovatív rendszer a fokozatos és elnyújtott felszabadulás biztosítására – az aktív összetevők hasznosítása a bélben folyamatos, ezáltal optimalizálva a felszívódást, javítva a hasznosíthatóságot és a hatékonyságot. Ezáltal a készítmény emészthetősége is javul.

 

Klinikailag tesztelt

 

A Tricovel® TricoAge 45+ hatását egy klinikai vizsgálatban is tanulmányozták, melyet menopauzás nők esetében végeztek, akik 3 hónapon át szedtek napi egy tablettát.

 

Összetevők

 • Fermentált szója 100 mg
 • Szója izoflavonok 20 mg
 • L-Ornitin 50 mg
 • L-Arginin 50 mg
 • Pantoténsav 6 mg
 • Cink 5 mg
 • Indás infű levelek 2,5 mg
 • Rutin 1 mg
 • Folsav 200 µg
 • Biotin 50 µg
 • Rezveratrol 50 µg

 

 

 

Alkalmazási utasítás

A nyújtott hatóanyag-leadási technológiának köszönhetően a BioEquolo®-t tartalmazó Tricovel® TricoAge 45+ napi egyszeri bevétele elégséges a hatóanyagok elnyújtott felszabadulásának biztosításához.

A napi egy tabletta bevétele reggelinél vagy főétkezéskor optimális. A tablettát egészben kell lenyelni, rágás, széttörés vagy szétzúzás nélkül. A kezelés ajánlott időtartama legalább 3 hónap, mely szükség esetén megismételhető, akár évente 2-3 alkalommal. Az alkalmazás időtartama alatt lehetőleg ne felejtse el a tabletta napi bevételét. A készítmény szedése nincs hatással a testszőrzet növekedésére.

 

Figyelmeztetések

Ne lépje túl a napi ajánlott adagot. Gyermekektől elől elzárva tartandó. A Tricovel® TricoAge 45+ tabletta étrendkiegészítő. Az étrendkiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Nem szolgál betegség kezelésére, gyógyítására, megelőzésére.

Ne szedje, ha allergiás a készítmény bármelyik összetevőjére. Szóját, tejet és származékait tartalmazza. Metotrexát (kemoterápiás gyógyszer) alkalmazása mellett elővigyázatosság szükséges. Ha Ön terhes vagy szoptat, a készítmény szedése előtt kérdezze meg kezelőorvosát. Gyermekek és serdülők számára nem ajánlott. Kérjük vegye figyelembe, hogy a szója izoflavonok bevitele nem haladhatja meg a napi 80 mg-ot. A készítmény 20 mg-ot tartalmaz tablettánként. Hűvös, száraz, fénytől védett helyen tárolandó.

 

Csomagolás

30 R-Plus (nyújtott hatóanyagleadású) tabletta

Nettó tömeg: 23 g

 

Forgalmazó: Exeltis Magyarország Kft., 1011 Budapest, Fő utca 14-18

Nincsenek bejegyzések

Értékelje Ön is